Our diary #71

De laatste vakantieweek zit erop. Een week waarin ik rustig aan wilde doen zodat we weer een beetje konden wennen aan het normale ritme, maar dat lukte totaal niet haha…
Zaterdag ging ik naar Lakedance, een feestje hier in de buurt. Het was een top dagje, met ontzettend veel bekenden. Voor herhaling vatbaar!Aukje en Emmi waren ondertussen bij mijn ouders en deze bofkonten mochten weer naar de kermis. Emmi vond het ook heel leuk haha. Gezellig hand in hand met opa, zo lief!Dit durfde Aukje vorig jaar echt nog niet! Ze is echt zoveel gegroeid het afgelopen jaar. Ik hoef in ieder geval niet bang te zijn dat ze geen groente binnen kreeg haha. Zondag maakte ik geen foto’s, ik was te druk met bijkomen van de dag ervoor 😉 Maandag gingen we verf uitzoeken voor Aukjes kamer make-over. Aukje wilde deze gordijnen. Ik dacht daar anders over…Dinsdagochtend gingen we eerst naar de kapper. Er ging echt een ontzettend lang stuk van Aukjes haar af. Daarna kwamen Bregje en Laurens gezellig spelen. De kids vermaakten zich prima in de speelschuur en Bregje en ik hadden het ook veel te gezellig. Hier hebben ze even een ijs-break.Woensdag mocht ik werken en waren de kindjes weer bij mijn ouders. Hier zie je goed hoeveel er van Aukjes haar af is. Kijk maar eens goed naar de eerste foto van deze diary en dan weer naar deze…Moppie vermaakte zich wel weer!En natuurlijk werd er ook weer ijs gegeten. De kindjes kwamen op tijd thuis, want Maikels vader was jarig dus het was feest. De kinderen vermaakten zich prima met Annemaria-Koekoek en zelfs Emmi deed mee haha. Donderdag was een gek dagje. Ik ging even met de kindjes bij mijn oude werk kijken, we kwamen vast te zitten in een lift, kwamen daar ook weer uit gelukkig en gingen nog even shoppen. Emmi is een kind van haar moeder zoals je ziet…Toen we op school waren kreeg ik van een oud collega een enorme knuffel mee naar huis, Knorretje van Winnie de Poeh. Aukje vindt hem geweldig, maar Emmi moest even wennen haha.Zoals elke avond nog even naar mijn meisjes kijken. Ik hou van slapende kindjes. Vrijdag werken mijn nageltjes weer mooi gemaakt. Daarna ging ik werken en rond etenstijd mocht ik dit heerlijke kind weer ophalen van het kinderdagverblijf. Zaterdag was ik een dagje alleen met Emmi. Ze genot enorm van alle aandacht en van het feit dat haar grote zus niet de hele dag om haar heen hing. Aukje was namelijk een dagje op pad met mijn moeder, een vriendin van mijn moeder en haar kleindochter. Super leuk!De meiden hadden de grootste lol en volgens mij de oma’s stiekem ook 😉 En terwijl Emmi en ik samen thuis waren kon ik dan eindelijk eens aan de slag in het huishouden, want dat lag behoorlijk achter na zes weken zomervakantie.

Vandaag moet ik weer even werken en morgen begint het schoolleven weer. Aukje heeft totaal nog geen zin dus dat wordt nog wat. Verder is het een rustig weekje met in het weekend nog een fijne fotoshoot. Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.