Our diary #72

Happy sunday! De eerste schoolweek zit er alweer op. Ik keek er wel een beetje tegenop eerlijk gezegd, maar wat had ik ineens zeeΓ«n van tijd deze week! We deden niet zoveel bijzonders om weer even aan het ritme te wennen…

Zondagochtend, lekker rustig beginnen met een filmpje. Daarna kwam mijn moeder hier om op de meisjes te passen omdat ik een extra dagje moest werken.

Maandag was Aukjes eerste schooldag. Het afscheid was even moeilijk, maar volgens mij had ze daarna een prima dagje. Emmi vond het volgens mij wel fijn dat Aukje weer naar school moest. Lekker rustig in huis πŸ˜‰

Gezellig samen boterhammetjes eten. Ik had ineens zoveel tijd over, kwam weer aan poetsen en de was toe enzo haha.

En maakte dus deze leuke weekplanner voor Aukje.

Woensdag ging ik even wat boodschappen halen bij Kruidvat en ik zag dat ze weer ondergoed van Anni Rolfi kids hadden. Dit is echt het fijnste ondergoed voor kinderen. De broekjes hebben net wat langere pijpjes zodat de hele billen bedekt zijn. Fijn voor als ze op school alleen in ondergoed gymmen.

Aukje nam na schooltijd een vriendinnetje mee naar huis en Emmi was het er niet mee eens dat ze niet mee naar buiten mocht. Dan maar op de mat bij de deur gaan liggen haha.

Donderdag mocht ik weer werken en Emmi ging met mijn moeder op bezoek bij mijn opa en oma.

Oma vroeg of Emmi een koekjes wilde en Emmi rende meteen naar de juiste lade haha. Kijk dat snoetje nou!

Spiegeltje spiegeltje in mijn hand, wie is het mooiste van het land? πŸ˜‰

Na schooltijd speelden de meisjes nog even lekker samen in de zandbak.

Kijk nou! Aukje leest Emmi voor. Zo lief!

Vrijdag werkte ik weer en zaterdag las Emmi eerst even een boekje (het ziet er trouwens wel heel eng uit maar het is gewoon Rapunzel).

En daarna gingen we naar mijn ouders om hun trouwdag te vieren. Ik weet niet wat Emmi aan het doen is maar het zag er wel grappig uit haha.

We hadden op de tv YouTube aangezet met Just Dance Kids. Echt een dikke hit hier hoor! Ze stonden beiden te dansen, zo leuk.

Toen Emmi sliep speelde Aukje nog even een spelletje met opa en oma.

En Emmi was weer wakker. Zo fijn om dan de slaapzak open te doen en die heerlijke spekbeentjes te kriebelen.

Aukje bedacht een hilarisch spel. Oma moest de slaapzak over haar hoofd doen en dan Aukje zoeken. Je kan je vast voorstellen dat het voor mij erg leuk was om te zien haha.

Nog even met de bal spelen en weer lekker naar huis. Vandaag staat er een leuke fotoshoot op de planning en verder helemaal niks.

Komende week willen we dan eindelijk echt Aukjes kamer onder handen nemen, heb ik informatie avond bij Aukje op school, staat er een leuk blogevent op de planning en hebben we ook nog een gezellige verjaardag dus we komen onze week wel weer door. Fijne week weer!

Volg je mij al op Pinterest, Instagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.