Our diary #75 XL Vakantie diary!

Vorige week kwam er geen diary online. Dat had alles te maken met onze vakantie, ik zet het namelijk nooit online als we weg zijn. Er kwam dus een ander artikel online en vandaag is Our diary gewoon extra lang, vol met heerlijke vakantiefoto’s!

We gingen eerst een week naar Center Parcs Port Zélande. We gaan regelmatig naar Center Parcs, maar hier was ik nog nooit geweest. Aukje zag dat er pony’s waren, dus al op de eerste volledige dag wilde ze natuurlijk meteen ponyrijden. Meteen daarna kreeg ze weer dikke, rode en pijnlijke ogen, dus deze week toch echt maar even naar de huisarts.Center Parcs staat bekend om zijn geweldige zwembaden. Dus natuurlijk werd er ook lekker veel gezwommen (en gesnoept 😉 ).Tijd om naar het strand te gaan! Onze meiden hebben het strand nog niet zo heel vaak gezien, maar ze vonden het super!Emmi vooral!Zo grappig, Emmi en Aukje zaten allebei zo in een andere wereld op het strand. Emmi helemaal in zichzelf en Aukje wilde vooral vanalles met ons doen. En natuurlijk probeerde ik wat mooie foto’s te maken tussendoor. Soms baal ik zo dat ik Aukje niet meer herkenbaar in beeld breng. Ik heb zo’n mooie foto’s van haar!
Jeej! Strand!Maar ze kunnen wel samen spelen hoor!
Heerlijk kind! Weer terug op het park zelf, want dat is ook ontzettend mooi! Heel anders dan de andere parken van Center Parcs waar we zijn geweest. Samen met mijn lieve meisje.

Tijd om een hapje te eten. En Maikel ontdekte mijn fototoestel haha.
Moppie begon met een pannenkoek, maar at die maar voor de helft op want toen ze frietjes bij Aukje zag wilde zij ook hihi. Gek ding!Weer in het zwembad. Kijk nou hoe gaaf!!Emmi vond het ook leuk in het water.
Elke keer gingen Emmi en ik wat eerder weg uit het zwembad, zodat Emmi in het huisje een middagdutje kon doen. Aukje en Maikel hadden zo nog even lekker tijd samen in het zwembad. No more pictures please!Deze foto hebben we zo van ons allemaal gemaakt haha. Leuk voor aan de muur 😉 Deze twee zijn zo gek op elkaar!Ze gaat me over 16 jaar haten om deze foto, maar kijk nou hoe heerlijk!Omdat het zo goed bevallen was, gingen we lekker nog een keer naar het strand. Dit keer maakten ze zowaar samen een kasteel. Of berg. Of vulkaan. Of zoiets. Ze liepen zelfs hand in hand naar de zee!Visjes zoeken. Bij het park zelf zat ook nog een strand achtig stuk. Dit viel ons een beetje tegen, maar de meisjes vermaakten zich er prima.

Kusje!We gingen ook nog een dagje op pad. Emmi kreeg daar een broodje chocopasta. Die ging er goed in haha. Na een week Center Parcs reden we door naar Bosrijk, één van de vakantieparken van de Efteling.
We bleven vier nachten, en konden dus lekker vaak naar de Efteling. De opa’s en oma’s kwamen ook een dagje, en de prinsessenjurk die Aukje kreeg ging de rest van de week niet meer uit haha.
De speeltuin in de Efteling was toch wel favoriet hoor!Soms vinden ze elkaar zo lief! 😉 Ik weet nog dat Aukje de paddenstoelen maar saai vond, toen ze Emmi’s leeftijd had, maar Emmi vond ze geweldig! Bij elke paddenstoel werd ze helemaal enthousiast en wilde ze uit de kinderwagen om te luisteren en dansen.
Ook de attracties vond ze geweldig!Aukje vond nu de paddenstoelen natuurlijk ook ineens leuk. Ons huisje! Hierover binnenkort meer (en ook over mijn outfit haha).Aukje vond Holle Bolle Gijs toch wel eng hoor. Maar samen met oma durfde ze wel. En toen we weer thuis kwamen stonden er wat perspakketjes op ons te wachten. Onder andere Minnie’s ijssalon van V-Tech. Ik vind hem zo leuk!! Ook hierover binnenkort meer!

Er komen nog een paar blogs aan, onder andere over Port Zélande, eentje over Bosrijk en eentje over een leuke uittip in Zeeland. En natuurlijk komen er nog ontzettend veel leuke (andere) foto’s voorbij op Instagram de komende dagen, dus vergeet ook zeker niet om me daar te volgen.

Vandaag staat er nog iets leuks op de planning, ik mag met Aukje naar De Kleine Zeemeermin, dus daar gaan we samen met Monique en Lise naartoe. En dan begint morgen het normale leven weer… Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.