Our diary #77

Een bomvolle week betekent een bomvolle diary! We gingen twee keer naar het bos, waarvan één keer in Amsterdam, ik kocht een nieuwe bril, maakte een foto bij Aukje in de klas en we bakten cakejes en crumble… 

Zondag speelden de meisjes eindelijk weer eens met het poppenhuis. Super leuk, alleen liggen de barbies nu nog over de hele bovenverdieping… Daarna was het tijd om stickers te plakken. Blijft leuk!Maandag gingen we met het hele gezin naar school. Zo gezellig 🙂 Aukje koos de kralenplank uit. Fijn om te zien dat ze nu steeds vaker ook zelf kiest, ondanks dat haar vriendinnen ergens anders voor hebben gekozen. In het begin koos ze vooral het werkje dat haar vriendinnen deden, maar nu durft ze dus ook echt zelf te kiezen.
Emmi ontdekte Sesamstraat.En toen we even naar de Action reden sprongen er zomaar alvast wat schoencadeautjes in mijn karretje 😉 En nog een hoop knutselspullen voor Aukjes kinderfeestje, wat spullen voor twee DIY’s die je hier binnenkort kunt vinden en nog wat overige prullaria. Na schooltijd werd er weer flink geknuffeld. Zie je hoe het zit? Aukje zit op Maikels nek, hangt achterover en geeft zo Emmi een kus. Ondersteboven dus. Aukje wilde zichzelf verkleden en toen we even naar de bouwmarkt moesten wilde ze de jurk natuurlijk niet meer uit. Prima schat.Dinsdag kocht ik een nieuwe bril en terwijl ik stond te passen speelde Emmi verstoppertje met zichzelf 😉 Na schooltijd kwam een vriendinnetje van Aukje spelen. We bakten samen paddenstoel cakejes.Woensdag mochten we weer naar Amsterdam, voor een ontzettend leuke speurtocht. Meer hierover kon je gisteren al lezen. Op de terugweg speelden de meisje dat ze sliepen, met hun nieuwe maskers op 🙂 Donderdag mocht ik weer werken en dus waren de meisjes weer bij opa en oma. Hier haalden ze samen Aukje op van school. Kijk haar nou zitten!

Het was lekker weer dus na schooltijd nog even met z’n allen naar de speeltuin. De speeltuin is leuk!Opa duwen op de schommel! Vrijdag werkte ik op de Hoeve en bakte ik ondertussen deze super lekkere pompoen crumble. Het recept stond ook gisteren al online.  De ballenbak is een beetje een miskoop geweest hier. Er wordt nauwelijks mee gespeeld, dus ik verplaatste hem naar boven. Daar is hij al iets aantrekkelijker want als ik sta te douchen kan Emmi lekker spelen. En toen was het ineens verdacht stil. Toen ik ging kijken waar ze was, had ze alle luiers uit haar kast getrokken en zat ze er zelf in. Deugniet haha. Even televisie kijken in het grote bed. ’s Middags gingen we naar het bos om het kabouterpad te lopen. Elke kabouter werd uitgebreid gezoend!Aukje wist de weg wel, dus ze liep steeds voorop. Fijn om zelf ook eens op de foto te staan haha. Met opgerolde pijpen want anders hing mijn broek in het zand…Samen naar de gekke fluorescerende, behaarde rups kijken. En even inspecteren of de tweeling wel echt hetzelfde is als op het plaatje 😉 Na afloop vonden wij, mijn zus en ik, dat we wel wat lekkers hadden verdiend.

Vandaag doen we eens helemaal niks! Heerlijk! de rest van de week moet ik achterstallig onderhoud plegen in het huishouden, ga ik gezellig op visite bij een vriendin (of zij bij mij haha), gaan we weer naar Amsterdam voor een leuk event, mag Aukje de lichtjesroute rijden met opa en oma, heb ik een verjaardag en mag ik zondag een extra dagje werken op de Hoeve. Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.