Our diary #79

Was ik gewoon bijna vergeten om mijn diary te maken… Maar gelukkig kwam ik er nog op tijd achter en staat er vandaag dus weer gewoon een weekoverzicht klaar. Het was een lekker rustig weekje, fijn want volgende week zit echt helemaal vol…

Zondag kreeg ik ineens zin om de kleding van de meiden uit te zoeken. Alles in maat 86 en kleiner de deur uit, dat ruimt lekker op! Verder deden we vrij weinig, heerlijk zo’n zondag!

Maandag was eigenlijk zo’n zelfde dag. We deden de boodschappen en hingen lekker thuis rond.

Dinsdag nam Aukje na schooltijd weer gezellig een vriendinnetje mee. Ze speelden schooltje en Emmi vond het maar wat interessant.

Toen ik ’s avonds nog even bij Aukje ging kijken lag ze in deze zeer comfortabele houding te slapen haha. 

Woensdag maakte ik even snel een foto van de letterhoek in de klas van Aukje. Ze zijn nu bezig met de letter b. 

Woensdag moest ik wat spulletjes van zolder halen en daar kwam ik een Nijntje knuffeltje en Nijntje bal tegen. Emmi is helemaal weg van Nijntje, dus die liet ze vervolgens niet meer los. 

’s Middags kwamen mijn opa en oma gezellig op bezoek. Emmi wilde weer een boekje lezen. 

’s Avonds lezen we altijd nog een boekje voor op ons bed. Zo gezellig. 

Donderdag ging ik lekker voor de site aan het werk en was Emmi weer bij mijn ouders.

Dit keer mocht mijn opa een boekje voorlezen. 

Daarmee verdiende opa wel een kusje!

Plezier maken met oma.

Mijn ouders waren op vakantie geweest en namen voor Aukje deze prachtige jurk inclusief accessoires mee. Die mocht de hele dag niet meer uit natuurlijk. 

Vrijdag werkte ik voor de site en had ik een fotoshoot. Zaterdag mocht ik naar een opening van een leuk nieuw zaakje in Eindhoven, dus ik bracht de kindjes weer even weg. 

Want in Eindhoven zit voortaan een Poke Bowl Original. Ik was uitgenodigd voor de opening en was ontzettend benieuwd, want ik had nog nooit een poke bowl gegeten. 

Maar daar kwam verandering in, want we kregen allemaal een lekkere bowl naar keuze. 

Ik koos voor de zalm, lekker fris drankje erbij en… Jammie! Wat is dit lekker zeg! Zo lekker dat ik besloot om er nog eentje mee naar huis te nemen (nee, niet stiekem in mijn tas gegooid, gewoon netjes besteld en afgerekend 😉 )

Natuurlijk ging ik ook nog even op de foto met Monique.

brandevoortse hoeve

En ’s avonds borrelden we nog even wat na aan de bar van De Hoeve. Het was de laatste werkdag van één van onze werknemers en ze wilden heel graag met een foto in mijn diary dus bij deze 🙂 Rob, bedankt voor alles! Maar ik mocht nog geen afscheid nemen want volgende week gaan we nog gezellig pizza eten 🙂

Volgende week is een ontzettend drukke week. Ik moet ontzettend veel voor de site doen, heb drie events in Amsterdam waarvan ik er twee kan combineren gelukkig, hebben we een personeelsavond op de Hoeve, mag ik mijn nagels weer mooi laten maken, heb ik een babyborrel en een verjaardag en tussendoor gaat natuurlijk ook het huishouden en het bloggen gewoon door… Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.