Our diary #81

draaimolen

Het is weer zondag en dat betekent dat er weer een weekoverzicht klaar staat. Ik heb zelf niet zoveel foto’s gemaakt maar gelukkig heeft mijn moeder er tijdens het oppassen wel genoeg gemaakt dus ik heb toch een gevulde diary vandaag 🙂 

Zondag ging ik met mijn moeder en de meisjes naar Coppelmans. Emmi vond de draaimolen geweldig en ook Aukje wilde een extra rondje mee. Daarna gingen we naar het kerstdorp kijken en ook dit jaar hebben ze er weer wat moois van gemaakt. Vooral dit snoepdorpje vond ik erg leuk!

Deze auto maakte muziek en dat vonden de meisjes erg leuk! Er werd enthousiast gedanst en het was moeilijk om Aukje en Emmi daar weg te krijgen. 

Maandag werd er bij ons in de speelschuur een nieuwe stuk voor baby’s geplaatst, en terwijl ze daar aan het werk waren mocht Emmi lekker wat spelen. 

Dinsdagochtend was Emmi bang dat ze wat van de Sprookjesboom zou missen 😉 En daarna ging ik lekker naar de kapper! Mijn mini make-over kon je al eerder deze week zien.

Woensdag was een druk dagje. Ik moest een heleboel foto’s maken voor mijn blog, had een afspraak bij een vriendin, Aukje had een kinderfeestje en daarnaast moest er een heleboel in het huishouden gebeuren. Emmi huppelde ondertussen vrolijk rond. ’s Avonds keken we naar het Perfecte Plaatje, mijn nieuwe favoriete programma. Zo leuk om te kijken!

Donderdag stond er weer een werkdagje op de planning. Emmi ging weer naar opa en oma en daar krijg ik altijd super veel foto’s van doorgestuurd. Leuk!

Lekker kleuren bij mijn opa en oma. Al denk ik dat er iemand anders mee heeft gekleurd hier haha. 

Haren kammen. Jaja, het begint eindelijk een beetje te groeien 🙂 

En boekjes lezen, dat vindt ze zo leuk!

En de haren van de baby moeten natuurlijk ook worden gekamd. 

’s Avonds aten we boontjes dus Emmi hielp even met het snijden van de kontjes. Nou ja, ze gaf de boontjes aan oma haha. 

Samen met opa en oma grote zus van school halen. Vrijdag was ik weer druk thuis en had ik na schooltijd een gesprekje met de juf van Aukje. Ik ben één van de klassenouders dit jaar dus we hebben wat dingen afgesproken waarbij ik kom helpen de komende periode, leuk! 

Bij de Jumbo kocht ik een leuk Sinterklaas knutselsetje voor Aukje.

En zaterdag gingen we gezellig een dagje naar Toverland met mijn ouders en mijn zus en schoonbroer. Gezellig!

Maar ook wel een beetje vermoeiend. We hebben wel gelachen want voor het eerst had Emmi er moeite mee om mij en mijn zus uit elkaar te houden. Ik heb zo hard moeten lachen toen ze aan mijn zus haar benen hing en mama riep, en ze ook echt even in de war was toen ik eraan kwam 🙂 Zou dat komen door mijn nieuwe haarkleur?

Komende week is het gewoon weer druk. Sowieso met de laatste voorbereidingen van de winweek die donderdag begint. En donderdag is Aukje jarig dus ik mag traktaties maken (en ik heb besloten dat ik het mezelf een keer makkelijk ga maken!) voorbereiden voor het feest zaterdag, zaterdagavond ga ik met een vriendin iets leuks doen en zondag staat er een vormsel op de agenda. Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.