Our diary #82

zusjes

Beter laat dan nooit toch? 😉 Gisteren vierden we Aukjes verjaardag en de laatste gasten waren nog niet weg en ik zat alweer in de auto, onderweg naar “Lastige kinderen? Heb jij even geluk” van Omdenken. Dus geen tijd om mijn diary te maken. Maar net kon ik er eventjes voor vrijmaken dus hier issie dan…

Vorige week zei ik al dat we een weekend weg waren, maar stiekem bleven we nog tot en met donderdag in het huisje. Alleen met ons eigen gezin dan, de rest ging zondagavond naar huis.

Vrijdagavond gingen we lekker gourmetten. Zus en ik deden hier de voorbereidingen. 

Zaterdag gingen we gezellig naar Toverland. 

En ’s avonds speelden we een potje Qwirkle.

Zondag was een relax dagje. Kijk Emmi nou lekker bij me liggen. 

En ik deed even mijn oogjes dicht hihi. 

“Bollo!” Maandag gingen we lekker zwemmen bij het Meerdal, daar heb ik geen foto’s gemaakt. Aukje had een studiedag dus dat kwam goed uit!

Dinsdag was ik een dagje alleen op het park. Aukje was naar school, Emmi bij mijn moeder en Maikel aan het werk. Dus ik ging ook lekker werken en kon het niet laten om tussendoor even lekker te lunchen. 

Emmi deed ondertussen de boodschappen 😉

Speelde lekker met de klei.

Las wat boekjes….

En at wat houten speelgoed. zusjes

Even knuffelen met grote zus en ’s avonds weer terug naar het park. 

Woensdag gingen we bij Mattel Play spelen. 

De meisjes vermaakten zich prima!

Wij vonden het eerlijk gezegd aan de dure kant, voor wat je ervoor terug krijgt. Gelukkig kregen we korting omdat we op de Schatberg zaten. 

Lekker bouwen. 

En donderdag was Aukje jarig. Die foto’s hou je nog tegoed. Ze werd dus op het vakantiepark wakker naast papa (dat wilde ze zo graag) en mocht ontbijten met een donut hihi. Lekker trakteren op school en na schooltijd wilde ze heel graag met haar nieuwe L.O.L. Bigger Surprise spelen.

En toen het etenstijd was wilde Aukje graag naar de Mac dus dat deden we dan maar 😉

Vrijdag en zaterdag was ik zo druk dat ik gewoon helemaal geen foto’s heb gemaakt… Oeps! Maandag is Aukjes kinderfeestje en daarna is de feestgekte weer voorbij. Oh nee wacht… Dan begint de Sinterklaas gekte natuurlijk haha. Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.