Our diary #83

Wat een week! Door de mega winweek was het echt ontzettend druk, maar zo leuk om zoveel mensen blij te mogen maken. De eerste winnaars zijn al gemaild en de komende dagen krijgen de overige winnaars mail. Er komt snel nog een winactie aan, maar de grootste gekte is voorbij. Tijd om even terug te blikken op afgelopen week…

Ik begin even met excuses voor de slechte kwaliteit foto’s deze week. Het is weer zo donker overdag in huis, dat ik eigenlijk geen foto’s meer met mijn telefoon moet maken maar gewoon met mijn camera. Maar het is gewoon zo makkelijk, met de telefoon. Maar goed, komende week maar weer even op letten dus. Maandag vierden we Aukjes kinderfeestje. Het was gezellig, maar ook even wennen. Maar volgens mij vond iedereen het leuk en daar gaat het om toch? 

Dinsdag maakte ik een heleboel foto’s voor alle winacties die de afgelopen week online kwamen. En dat waren er nogal wat!

Emmi zat weer op haar favoriete plekje in huis, de tipi tent. Echt hoor, als je nog een 5 december cadeautje zoekt, deze tipi van Xenos is een dikke hit hier. 

Ik maakte wat raamtekeningen voor Sinterklaas en uiteraard wilde Aukje ook meehelpen. 

Woensdag mochten de meisjes hun schoen zetten. Aukje had zo’n lange verlanglijst, dat ze wel vier schoenen nodig had om alles erin te krijgen haha. 

Donderdag ging ik gezellig een dagje naar Bregje. Hierover snel meer…

Ondertussen was Emmi bij mijn ouders (en Aukje zat op school).

Gezellig bij mijn opa en oma op bezoek. 

En weer lekker bij oma thuis een boterhammetje eten. Wel vanuit haar keukentje 🙂 want aan tafel wilde ze niet eten, boefje. 

Ze vermaakte zichzelf wel een half uur met het aan- en uittrekken van de sloffen van Aukje. 

Blij snoetje als je rozijntjes krijgt. 

Aukje is uit school! Lekker spelen met klei en letters. 

En nog even samen kleuren. 

En ondertussen hadden Bregje en ik ook plezier. 

Vrijdagochtend hielp ik een uurtje mee bij Aukje in de klas. ’s Avonds maakte ik wat hapjes voor het eerste dobbelspel van het jaar. Samen met een aantal oud collega’s doen we dit elk jaar en het is altijd zo gezellig!

Zaterdag had ik een gezellige vriendinnendag met mijn lieve vriendinnetje Linda. ’s Ochtends deed ik eerst inkopen voor 5 december en daarna gingen we gezellig samen de stad in. We genoten onder andere van deze heerlijke high tea, gingen nog wat winkeltjes in en sloten af met nog meer lekkers bij de Wildeman. Top dagje!

En wederom waren de meisjes bij mijn ouders. Vandaag gaan we gezellig naar Toverland, want zowel dit weekend als volgend weekend is Sinterklaas daar op bezoek. Natuurlijk zijn er ook heel veel Pieten bij, dus ik ben benieuwd wat de meisjes ervan vinden. Verder ga ik deze week lekker sushi eten, mag ik weer op school helpen met het bakken van pepernoten en vieren we al gezellig Sinterklaas met mijn kant van de familie. Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.