Our diary #86

Er staat weer een nieuw weekoverzicht klaar! Met veel knutselfoto’s, een date met Monique, mijn woonkamer die op een kinderdagverblijf lijkt en nog veel meer. Kijk je gezellig mee?

Vorige week trof ik ons moppie zo aan in bed. Het bleek nog een uitdaging om de slaapzak weer dicht te krijgen want hij was echt helemaal open, maar het is me gelukt zonder Emmi wakker te maken, jeej!

Aukje wilde zondag knutselen dus we pakten er één van de vele knutselsetjes bij die ze de laatste tijd heeft gekregen. In de middag gingen we nog naar een verjaardag maar daar heb ik verder geen foto’s van.

En toen ik ’s avonds weer even ging kijken, lag ze er zo bij moppie. 

Maandag brachten we Aukje naar school en kwam ik tot de ontdekking dat ons huis best wel op een kinderdagverblijf lijkt haha. Zo veel speelgoed!

Emmi lekker aan het spelen in haar keukenblok. Het was eigenlijk de bedoeling om de linkerkeuken te verkopen maar ze spelen er nu eigenlijk nog steeds mee dus voorlopig blijft het maar even zo staan. Staat niemand in de weg zo. 

Dinsdag bracht ik Aukje naar school en vaak ligt er dan iets op de tafel in de kring. Nu was het een verhaal over de os en de ezel.

Aukje liet trots haar kerstboom zien. Stroken plakken van groot naar klein. 

Die avond had ik een date met Monique, we mochten namelijk naar de pre-opening van Sugo pizza in Eindhoven. Dat was lekker!

Kijk mij genieten haha.

Pizzaaaaaaaa!

Woensdag mocht ik weer bij Aukje in de klas helpen met een knutselwerkje. ’s Avonds ging ik nog even met een vriendin naar de Ikea. 

Donderdag ging ik aan het werk alleen kon ik me totaal niet concentreren. Emmi speelde ondertussen weer lekker bij opa en oma. 

Fijn een boekje lezen bij mijn opa. 

En toen wilde deze boef niet slapen! Deugniet! Uiteindelijk is het opa gelukt om Emmi in bed te krijgen.

Vrijdag hadden we SinterKerst dobbelspel met het personeel op de Hoeve. Dat was gezellig!

En zaterdag speelden de meisjes heel even met hun favoriete ijscokar. 

En daarna mochten ze weer naar opa en oma, want wij gingen gezellig op pad met vrienden. Escape room, borrelen, uit eten, super gezellig!

Komende week staan er weer een heleboel gezellige dingen op de planning, dus ik verwacht volgende week weer een lekker volle diary. Fijne week!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.