Our diary #89

De eerste diary van het nieuwe jaar. Ondanks dat ik niet veel foto’s heb gemaakt deze week, heb ik wel wat foto’s van oudjaarsavond, de meisjes en we sloten de week af met de eerste date night van 2019…

Vorige week zondag was een rustig dagje. Ik poetste wat in huis, de meisjes speelden en verder deden we weinig. Aukje wilde buiten fietsen want ze wilde haar nieuwe jas aan. En geef haar eens ongelijk!?

Emmi maakte ondertussen een puzzel van Mierlo πŸ˜‰

’s Avonds kookte ik gewoon want met oudjaar en nieuwjaar zouden we vast niet zo gezond eten…

Voor één keer mochten de meisjes voor de televisie eten, dat vonden ze leuk!

Maandag was net zo’n dag. Lekker rommelen in huis en nog even snel naar de winkel om de laatste dingen voor de hapjes van die avond te halen. Rond 17 uur kwamen er gezellig wat vrienden naar ons om samen oud & nieuw te vieren. De kindjes kregen lekker frietjes en daarna mochten ze grote sterretjes vast houden buiten. Wat vonden ze het leuk!

Daarna nog een oliebol en toen was het al snel bedtijd voor de kids. Toen alle kid erin lagen kwamen de hapjes op tafel en zo kwamen wij de avond wel door. Gezellig!

Op 1 januari stond ons een druk programma te wachten. We gaan dan altijd naar mijn ouders, Maikels ouders, mijn opa’s en oma’s en Maikels oma, vijf adressen dus!

Het is altijd een strakke planning maar wel heel erg gezellig om iedereen even te zien en de beste wensen te wensen.

Tussendoor even lunchen en Emmi in bed leggen bij mijn moeder thuis.

Woensdag mochten de meisjes een dagje op pad met hun oom en tante en grote neven en nicht. Ze hadden er ontzettend veel zin in en het kwam toevallig heel erg goed uit, want het was die dag ontzettend druk op de Hoeve dus ik heb flink meegewerkt. ’s Avonds kwam een vriendin gezellig op de thee. Ik had dus geen tijd om foto’s te maken, behalve toen ik naar bed ging van de slapende meisjes hihi.

Donderdag had ik met een andere vriendin afgesproken. De meisjes mochten naar opa en oma en wij gingen lekker lunchen en shoppen in Eindhoven. Tussendoor kreeg ik regelmatig foto’s van Aukje en Emmi opgestuurd.

Lekker cupcakes bakken.

En met de klei spelen.

En nog even fijn naar buiten.

levensweg junior

Vrijdag mocht Emmi naar het kinderdagverblijf en met Aukje ging ik even naar de Intratuin. Ze vond het te druk om te spelen dus we waren snel klaar. Ik meldde haar nog even aan voor zwemles en liep zelf bijna met een sportabonnement naar buiten haha. Daarna speelden we nog even Levensweg junior en toen ging Aukje naar haar andere oma zodat ik nog even kon werken.

Gisteren was het weer een lekker rustig dagje, ik werkte wat was weg en bracht ’s avonds de meisjes weg voor een logeerpartij. Vandaag moet ik namelijk op de Hoeve werken, dus dan is het fijn als ik meteen ’s ochtends kan beginnen. Dit keer combineerden we de logeerpartij met een avondje bios voor Maikel en mij en vandaag begin ik de dag met een zwangerschapsshoot bij onze lieve vrienden, leuk!

Komende week heb ik een gesprek bij de sportschool (aaaaaah!) en verder is de week nog lekker rustig. Fijne week weer!

Volg je mij al opΒ Pinterest,Β Instagram,
Facebook,Β TwitterΒ enΒ Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.