Our diary #99

tandarts 2 jaar

Het is weer zondag en dat betekent dat er weer een weekoverzicht klaar staat. We waren nog een laatste dagje in Center Parcs en maandag begon het normale ritme weer. Met onder andere een bezoekje aan de tandarts…

zwemmen center parcs

Zondag waren we nog voor de laatste dag in Center Parcs. De meiden genoten zo enorm van het zwembad, dat we dat nog even mee wilden pikken.

Na het zwemmen was het tijd om de spullen in te pakken en weer naar huis te rijden. Terwijl Maikel en ik de laatste spullen opruimden, wachtten de meisjes braaf op de bank.

bij de tandarts

Maandag had Aukje niet zo’n zin om naar school te gaan. Dat snap ik ook wel na zo’n fijne vakantie! Na schooltijd mochten we meteen naar de tandarts.

tandarts 2 jaar

Knappe Emmi liet de tandarts ook al meteen naar haar tandjes kijken. Zo goed!

Dinsdagochtend hadden we een afspraak en speelden beide meisjes lekker in de speelschuur. Na het middagdutje wilde Emmi even televisie kijken. Casper en Emma, een van haar favorieten op het moment.

duplo

Aukje nam een vriendinnetje mee na schooltijd. Ze speelden erg gezellig, zo fijn! Het was alleen wat kort, want op dinsdag moet Aukje altijd naar de zwemles. Ze had weer super goed haar best gedaan en is weer twee smileys dichter bij het volgende badje.

schrijfkaarten

Woensdag liep Aukje eerst in de regen een vossenjacht met haar klas. Na schooltijd kwam er weer gezellig een vriendinnetje mee. Ze verkleedden zich als prinsessen en speelden onder andere met deze RomPomPom kaarten.

Nadat Aukjes vriendinnetje weer weg was, speelde ik nog even met de meisjes. Aukje wilde dat ik haar nadeed, dus dat deed ik braaf 🙂

Donderdag paste mijn moeder bij ons thuis op, zodat ik kon werken. Emmi vond een Pietenmuts en dus stond er in maart een Pietje te koken haha.

Na schooltijd was Aukje er ook weer.

Nog even samen met oma televisie kijken. Zo lief.

Donderdag kwam de nieuwe Bobo binnen dus vrijdagochtend wilde Aukje daar meteen in werken.

klara en de gekke koeien

Daarna gingen we gezellig samen naar de bioscoop. De school van Aukje deed mee aan de staking en dus nam ik een halve dag vrij om gezellig samen met Aukje door te brengen. We kochten paasversiering, nog wat leuke dingen voor Aukje en gingen naar de bioscoop. Zo gezellig! Ook reden we nog even naar de juwelier, omdat Aukje graag wilde zien hoe het gaat als ze gaatjes in haar oren zou krijgen. Ze besloot dat ze het toch nog even niet wilde wat natuurlijk helemaal prima is. Daarna ging ze naar oma en kon ik naar de sportschool en aan het werk.

Zaterdag maakte ik helemaal geen foto’s, Maikel bleek een ernstige keelontsteking te hebben dus ik moest onverwachts in zijn plaats werken. De kindjes gingen halsoverkop naar mijn ouders en ik werkte dus de hele dag. Hopelijk slaat de antibiotica snel aan en voelt Maikel zich snel weer beter!

Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.