Tijdloze gouden sieraden *

gouden sieraden

Vroeger werd ik altijd ‘de juf met de grote oorbellen’ genoemd. Maar de laatste jaren zijn mijn sieraden eigenlijk steeds subtieler geworden. Tegenwoordig is het vooral, hoe fijner hoe beter en sinds kort mag ik weer twee prachtige nieuwe parels aan mijn collectie toevoegen…

Van zilver naar goud

Tijdens onze speurtocht naar een trouwring, 11 jaar geleden, was ik ervan overtuigd dat ik voor de rest van mijn leven zilverkleurige sieraden zou blijven dragen. We zochten dan ook een witgouden trouwring uit waar ik helemaal verliefd op was. Nog geen jaar later kwam ik hierop terug, ineens vond ik geelgoud mooier. En vanaf dat moment werden mijn zilveren sieraden één voor één ingeruild voor gouden exemplaren. Het begon met een gouden kettinkje, later kwamen daar gouden armbanden bij en inmiddels ben ik ook met mijn oorbellen en ringen overgestapt naar geelgoud.

 gouden sieraden

Tijdloos goud

Nou wordt goud natuurlijk vaak als teken van rijkdom gezien, terwijl je tegenwoordig ook echt hele mooie betaalbare gouden sieraden hebt. Zeker als je, net zoals ik, van fijne, tijdloze sieraden houdt. Het leuke van fijne sieraden is, dat die vaak een stuk goedkoper zijn dan grovere sieraden. En dat zorgt er dan weer voor dat je zelf kunt bepalen hoe duur je het maakt. Want bij een subtiel sieraad kan je er altijd voor kiezen om deze alleen te dragen, of te combineren met andere sieraden. Zo zijn op dit moment bijvoorbeeld de aanschuifringen weer helemaal in. Dit zijn gouden ringen die je zelf bij elkaar kunt combineren waardoor je de looks maar ook de kosten helemaal zelf in de hand hebt.

(H)oops!

Hoewel ik aan het begin van dit artikel zei dat mijn sieraden steeds fijner werden, maak ik daarbij toch één uitzondering. Mijn oorbellen. Toen ik mijn eerste kindje kreeg ging ik van ‘de juf met de grote oorbellen’ toch even naar de juf zonder oorbellen, aangezien de combinatie baby + oorbellen niet bepaald aan te raden is. Maar nu mijn baby’s inmiddels alweer 10 en 7 zijn, zijn mijn grote oorbellen weer terug van weggeweest. Helemaal ideaal nu de hoops ook weer terug in de mode zijn. Grote hoops, kleinere hoops, met of zonder bedels eraan. Het kan allemaal weer. En ook deze zijn weer superleuk te combineren, mits je meerdere gaatjes per oor hebt natuurlijk 😉

Om te geven en te krijgen

En natuurlijk weet ik hoe moeilijk wij vrouwen het vinden om geld aan onszelf uit te geven, daarom moet je er ook gewoon voor zorgen dat je (niet zo stille) hints geeft aan je partner in de aanloop naar moederdag toe. Je laat gewoon subtiel de website van TOV Essentials open staan op de laptop (of de telefoon van je partner) en dat blijf je volhouden tot de hint aan is gekomen 😉 Want zeg nou zelf, hoe leuk is het om met moederdag een mooi, blijvend, sieraad van je kinderen te krijgen? Ook hierbij geldt weer dat je het zo duur kunt maken als je zelf wilt. Ga je voor één sieraad, of juist meerdere sieraden die bij elkaar passen. Op die manier heeft ieder kind een eigen cadeautje om te geven en past het toch allemaal als een geheel bij elkaar.

Wat voor sieraad staat er op jouw verlanglijstje dit jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.