Blogbattle: Shop een outfit onder de € 25,-

Blogbattle

Ik ben dol op shoppen! Online of gewoon lekker in de stad, maakt me allemaal niet uit. Dus ik dacht dat ik deze challenge wel even snel zou kunnen afwerken. Nou dat viel nog vies tegen eerlijk gezegd…

De winnaar van de vorige challenge

Alweer de derde challenge van de Blog Battle die Merel en ik zijn gestart. De eerste challenge kwam op 22 september online en werd op het nippertje door mij gewonnen. Twee weken geleden kwam de tweede challenge online en de afgelopen weken kon er weer gestemd worden via onze Facebook pagina’s. De opdracht was om iets te koken of bakken in herfstthema en ik besloot om Pompoen Cruble te maken. Dat bleek een goede keuze, want ik won ook de tweede challenge, jeej! Dit keer met een flinke voorsprong, dus de tussenstand is nu 2-0 in mijn voordeel. Eens kijken wat de derde challenge gaat brengen:

Shop een outfit voor jezelf onder de € 25,-

De derde challenge

Als echte shopliefhebster dacht ik deze challenge wel even in een dagje te volbrengen. Ik besloot om naar de Primark te gaan, want daar zou ik vast wel kunnen slagen. Nou viel dat even vies tegen! Ik wilde namelijk wel een leuke outfit. Een outfit die bij mij past, en niet zomaar een suffe outfit die niet leuk is, maar wel lekker goedkoop. Hiermee heb ik het mezelf alleen wel erg moeilijk gemaakt, want ik kwam dus weer met lege handen bij Primark naar buiten. Wat nu? Ik besloot om nog een poging te wagen bij Wibra en ook daar kon ik niet slagen. De moed begon me al een beetje in mijn schoenen te zakken en dus nam ik voor de zekerheid maar een basic jurkje mee bij Zeeman. Super fijne jurkjes, maar eigenlijk te simpel voor deze challenge vond ik.

Geslaagd!

Maar ja, geen Primark, geen Wibra en geen Zeeman. Wat dan wel? Inmiddels was ik alweer thuis en besloot ik om het online te proberen. Als ik nou eerder van deze challenge af wist, dan had ik bij AliExpress kunnen shoppen, maar helaas. Dit keer besloot ik om de C&A eens te proberen. Ik werd op slag verliefd op een okergeel rokje van € 13,-. Mooi prijsje, maar zou het me lukken om de outfit af te maken voor € 12,- ? Een beetje sceptisch doorzocht ik de online winkel en nadat ik weer niks kon vinden besloot ik om een dag later terug te gaan, naar de winkel zelf. Het rokje lag inmiddels wel in mijn winkelmandje, want die wilde ik sowieso!

De outfit

En ja hoor, bij de C&A zelf kon ik de outfit helemaal af maken. Het lukte me om er nog een shirtje ( € 2,- ) en een blouse/blazer-achtig ding ( € 9,- ) bij te scoren voor slechts € 11,-. Dat betekende dat ik zelfs nog een euro overhield voor een panty! En laten ze deze nou net bij Zeeman hebben, voor € 0,89. Dus zie hier mijn complete outfit, voor € 24,89 (voor die laatste € 0,11 kon ik echt niks meer vinden 😉 ) En ja, Toos make-up loos op de foto’s maar het gaat om de outfit, niet om mijn hoofd haha.

Wat vind je ervan? Ben ik erin geslaagd om een echte Charlotte outfit te scoren voor onder de € 25,-?

Benieuwd naar Merels uitvoering van de challenge? Kijk dan zeker even op www.lotuswritings.nl. En als je beide pagina’s hebt bekeken vergeet dan zeker niet om via Facebook te stemmen wie deze challenge heeft gewonnen. Heb je geen Facebook en wil je toch meestemmen, dan mag je natuurlijk ook gewoon een reactie onder onze blogs achter laten. Alvast bedankt voor het stemmen!

De volgende challenge, die over twee weken online komt, wordt:

Probeer een bijzondere, totaal andere make-up look uit

Volg je mij al op Pinterest, Instagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?budget outfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.