Een nieuwe winterjas voor Aukje? *

buiten de pixels

“Mama die wil ik ook!” Toen Emmi laatst een nieuwe winterjas kreeg, was Aukje een tikkeltje jaloers. Maar haar winterjas paste nog dus ik vond het niet nodig om een nieuwe te kopen. Maar alsof ze dat aanvoelde maakte ze ineens een groeispurt en ging ik dus toch alvast op zoek naar een nieuwe jas…

Dan groeien ze drie maanden bijna niet en ineens worden alle mouwen te kort, broeken te strak en is het dus ook nog maar de vraag of Aukje de winter nog wel door komt met haar winterjas. Ik kon het niet laten om alvast even rond te snuffelen op één van mijn favoriete sites voor kinderkleding, en ik werd daar aangenaam verrast, want veel leuke jassen waren ook nog eens afgeprijsd! Super fijn, want een leuke winterjas voel je toch al snel in je portemonnee.

winterjas meisje

Na de geboorte van Aukje maakte ik voor het eerst kennis met Kixx-online. Een collega liet me weten dat het een ontzettend leuke webshop is waar ze allerlei verschillende kinderkleding merken verkopen. Natuurlijk nam ik meteen een kijkje en zo ontdekte ik dat ze al mijn favoriete merken verkopen. Denk dan aan B.Nosy, Like Flo, Name It, Quapi, Retour, Z8 en nog veel en veel meer. Dus toen ik mijn zoektocht naar een leuke meisjes winterjas begon, wist ik dat ik eerst hier even moest kijken.

En hoe makkelijk het shoppen voor de kinderen vorig jaar nog ging, zo moeilijk is het nu voortaan. Aukje krijgt namelijk haar eigen smaak en ze vindt niet zomaar alles mooi wat ik mooi vind. En ik ben dan weer een moeder die dat niet los kan laten, want ik wil wel dat ze er een beetje leuk uit ziet. Dus ik maakte zelf alvast een collage waar Aukje dan uit mag kiezen. Zo heeft ze toch het gevoel dat ze zelf mag kiezen, maar zijn het toch allemaal jassen die ik ook mooi vind. Ik ben wel erg benieuwd welke jas ze gaat kiezen. Misschien vindt ze ze wel geen van allen mooi haha.

winterjas meisje

Als Aukje zelf zou mogen kiezen dan zou ze eerder voor één van deze jassen gaan denk ik. Zie je het verschil? Deze zijn een stuk opvallender dan de jassen die ik heb uitgekozen. Al vind ik de eerste jas stiekem ook wel erg gaaf. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar Aukjes keuze. Welke jas zou jij kiezen?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.