De leukste budget kinderkleding voor Koningsdag

koningsdag kinderkleding

Op vrijdag 12 april worden op veel scholen weer de Koningsspelen gehouden, een gezellige sportdag die helemaal in het teken staat van de verjaardag van onze Koning. Twee weken later is het Koningsdag, en dus mag de Koningsdag kleding dit jaar twee keer uit de kast. 

Action

kinderkleding koningsdag

Zoals elk jaar heeft de Action ook nu weer een leuke collectie voor Koningsdag. Ze hebben een Koningsdag verkleedset voor € 2,99 of € 4,99, verschillende jurkjes voor € 3,99 (maat 86 – 152), verschillende soorten heren t-shirts voor € 2,99 (maat m – xxl), verschillende jongens t-shirts voor € 2,49 (maat 98 – 152) en natuurlijk nog allerlei extra accessoires. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen dus!

Hema

koningsdag kleding kinderen

Ook de Hema heeft dit jaar weer aan Koningsdag gedacht. Voor een shirtje betaal je € 6,-, een oranje tule rok kost € 13,- en een jurkje kost € 12,-. Allemaal verkrijgbaar vanaf maat 86/92 tot en met 152/164. Op dit moment heeft Hema hierbij de actie 2 + 1 gratis, tipje!

Zeeman

Koningsdag kinderkleding

Zeeman heeft op dit moment nog niet heel veel voor Koningdag, maar misschien komt dat nog. Nu hebben ze vier t-shirts, twee voor heren, een voor jongens en een voor meisjes (waar zijn de damesshirts?) De kindershirts kosten € 2,99 en de herenshirts € 3,99.

Trekpleister

kleding koningsdag

Trekpleister heeft ontzettend veel keuze voor Koningsdag! Er zijn veel verschillende shirtjes (vanaf maat 104/146) voor € 4,99, verschillende jurkjes voor € 5,99, rokjes al voor € 2,99 en leggings voor € 3,49. Daarnaast heeft Trekpleister ook verschillende accessoires, zoals (heup)tasjes, kroontjes, schmink en nog veel meer! Het leuke is dat je hier steeds uit verschillende prints kunt kiezen, en de kleine prijsjes zijn natuurlijk helemaal fijn.

Kruidvat

koningsdag kleding kinderen
koningsdag kleding kinderen

En tot slot Kruidvat, alleen heb ik dit jaar nog niks zien liggen maar ik weet dat er nog wel wat aan komt. Dit hadden ze vorig jaar allemaal, dus ik zou zeggen houd de folder in de gaten…

kinderkleding koningsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.