Moeder dochter kleding bij H&M

moeder dochter kleding

Ik ben dol op twinnen! Alleen was het tot voor kort nog helemaal niet zo makkelijk om moeder dochter kleding te vinden. Het was of te tuttig, te duur, of gewoon niet te vinden. Maar daar komt langzaamaan verandering in. Steeds meer merken komen met een mini-me lijn, zo nu dus ook de H&M…

Twinnen is hot! En het leuke van twinnen is dat je het op verschillende manieren kunt doen. Je kan allebei een skinny aantrekken met een shirt, of juist precies dezelfde jurk, maar je kan ook twee verschillende outfits aantrekken die gemaakt zijn van dezelfde stof. H&M zoekt hier een beetje de middenweg in. Ze hebben namelijk en mini-me style collectie ontwikkeld, met 8 items voor meisjes en daarbij verschillende matchende outfits voor de mama’s. Zo kan je zelf je eigen moeder dochter kleding samenstellen en kan je kiezen wat er bij jullie past, super leuk!

Sommige items uit de moeder dochter kledinglijn zijn echt hetzelfde en van andere items kan je als moeder een compleet andere outfit kiezen dan je dochter. Het zijn allemaal lekker zomerse setjes, met zwierige jurkjes en jumpsuits:

moeder dochter kleding
moeder dochter kleding
moeder dochter kleding
moeder dochter kleding
moeder dochter kleding

Klein nadeel, online zijn alle mini-me setjes al uitverkocht. Beetje jammer. Hopelijk wordt het nog wel aangevuld! Verder hoop ik eigenlijk ook dat de lijn nog wat verder wordt uitgebreid. Met meerdere items, maar ook met een lijn voor vaders en zonen erbij. Zodat je als moeder (of vader) ook kan twinnen met je zoon. Lijkt me leuk!

Meer zien? Neem dan zeker even een kijkje op de site van H&M.

(Dit artikel is niet gesponsord, maar ik ben gewoon dol op twinnen 🙂 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.