My Jewellery Adventskalender *

adventskalender my jewellery

Al van kleins af aan ben ik net een ekster, gek op alles dat glinstert en blinkt. Je begrijpt mijn enthousiasme toen ik hoorde dat er nu ook een adventskalender is vol met sieraden en accessoires, die moest ik hebben!

Het is bijna zover, de advent periode. Overal vliegen de leukste adventskalenders je om de oren en ik moet mezelf dan ook elk jaar enorm inhouden om niet alle kalenders te kopen die ik tegenkom. Ik vind het gewoon zo leuk! En hoewel het me tot nu toe aardig is gelukt om met een grote boog om alle beauty adventskalenders heen te lopen, heb ik nu toch een adventskalender speciaal voor vrouwen in huis. En dan geen kalender vol chocolade of make-up, nee beter nog, een adventskalender vol met sieraden en accessoires! Hoe leuk is dat?!

adventskalender my jewellery

My Jewellery

Eerder dit jaar mocht ik voor de eerste keer samenwerken met My Jewellery. Ik kreeg ontzettend veel complimentjes over het setje dat ik droeg en toen ik de vraag kreeg of ik de adventskalender wilde reviewen hoefde ik dan ook niet lang na te denken, ja natuurlijk! Ik ben dol op My Jewellery, heb meerdere favoriete kledingstukken in mijn kast hangen van dit merk en krijg nog regelmatig de vraag waar ik het gekocht heb als ik ze draag. Je begrijpt dat ik ontzettend nieuwsgierig was naar de adventskalender. Ik liet weten dat ik graag de gouden variant wilde ontvangen en vanaf dat moment kon ik eigenlijk nauwelijks wachten om hem te openen.

My Jewellery adventskalender

Adventskalender

Voor het tweede jaar op rij heeft My Jewellery een geweldige adventskalender gemaakt, vol met 10 van de leukste My Jewellery goodies waaronder sieraden en accessoires. De adventskalender kost € 49,95 maar heeft een totale waarde van € 138,50. Je kunt kiezen voor een zilveren of gouden adventskalender en doordat de kalender zelf er feestelijk uitziet, maar hij ook nog eens in een mooie geschenkdoos is verpakt, is dit het perfecte cadeau voor de feestdagen!

my jewellery adventskalender

De inhoud

Maar wat zit er nou eigenlijk in? Ik koos voor de gouden variant en dus kreeg ik alles in goudkleur:

  • Twee kettinkjes
  • Een hangertje
  • Twee paar oorbellen
  • Een ring
  • Een armband
  • Een riempje
  • Glittersokken
  • Vijf haarelastiekjes
adventskalender my jewellery

Wat vind ik ervan?

Een aantal items vind ik echt geweldig, zoals de oorbellen, de kettinkjes, elastiekjes en de armband. De andere items zijn een beetje uit mijn comfortzone maar daarom des te leuker om eens te proberen, toch? Zeker met de feestdagen, dan mag je juist een beetje meer uitpakken dan normaal 🙂 De meisjes hebben overigens al beiden erg jaloers gekeken dus ik denk dat ik nog op moet passen dat ze mijn cadeautjes niet in beslag nemen hihi.

adventskalender my jewellery

Binnenkort laat ik overigens mijn outfits voor de feestdagen zien, dus dan zie je meteen hoe deze leukerds bij mij staan. Stay tuned! 😉

adventskalender my jewellery

Wat vind jij van de adventskalender en zou jij hem ook wel als cadeautje willen krijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.