Najaars shoplog Jola Mode

Met het zonnetje hoog aan de hemel moest Emmi deze week van mij een winterjas passen. Hij was ontzettend leuk maar helaas niet het goede model voor Emmi. Gelukkig zag ik nog genoeg andere leuke dingen en ging er alsnog een tas vol nieuwe kleren mee naar huis…

Ik wilde eigenlijk een leuk nieuw setje kleren kopen voor het nieuwe schooljaar. Maar het is vandaag gewoon weer 25 graden buiten dus een nieuw setje zat er niet in (aangezien de herfstcollectie overal al in de winkels ligt). Maar dit leuke jurkje konden we niet laten hangen! Nog te warm voor deze week, maar als de herfst zich aandient gaat Aukje er vast veel plezier van hebben. We kochten er een okergele legging bij die Aukje in de eerste instantie niet wilde (“die vind ik niet mooi mama”) maar toen ik haar wees op het zilveren randje aan de zijkant mocht hij toch mee. Het blauwe rokje koos Aukje zelf uit vanwege de zakjes. Daar vinden we vast nog wel wat leuke shirtjes op! De jurk kost € 17,99, de legging € 6,99 en het rokje €14,99.Voor Emmi kwam ik deze leuke shirtjes tegen. Hoe leuk ik jurkjes ook vind, met Emmi haar korte haren vind ik het toch niet zo mooi staan dus hou ik het voorlopig nog maar gewoon even bij shirts en broeken. Deze shirts zijn beiden van Bakkaboe, de linker is een maat 80 en de rechter een 86… Bijzonder toch? Maar goed, het donkerblauwe shirt kost € 7,99 en het roze shirt € 6,99 (deze was ook in het gebroken wit en zwart te koop).En deze shirtjes kon ik ook niet laten liggen! Zo schattig! Beide shirts zijn van het merk Bakkaboe en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Allebei maat 86 en € 6,99. De broeken kosten € 8,99 en ik vond ze zo leuk en zacht dat ik ze in alledrie de kleuren mee heb genomen. Ik weet zeker dat Emmi daar veel plezier van gaat hebben, volgens mij zitten ze heerlijk!

De eerste herfstkleding is dus in huis, maar stiekem hoop ik dat het nog wel even duurt voordat ze alles aan kunnen hoor. Ik vind het zonnetje veel te fijn!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.