Outfit: Oud en nieuw

“Trek jij ook iets feestelijks aan met oud en nieuw?” Toen ik een paar weken geleden deze vraag kreeg werd ik al enthousiast, natuurlijk! Ik ben gek op feestelijke kleding en had dit jaar zelfs teveel leuks om uit te kiezen…

Een paar weken geleden schreef ik al dat ik drie geweldige nieuwe feestoutfits had gekregen waaruit ik nog een keuze moest maken voor de feestdagen. Maar in de tussentijd kwamen er nog meer leuke kleren binnen en met de wetenschap dat een mouwloos topje toch wel een beetje koud zou zijn op 31 december besloot ik om iets anders aan te trekken. Net zo feestelijk, maar iets warmer dan de eigenlijke feestjurk die ik in gedachten had.

Naar aanleiding van mijn samenwerking met My Jewellery kwam er net na kerst namelijk een geweldige glitterrok binnen. Ik was meteen verliefd! Het is een elastische, zwarte kokerrok, met een prachtige subtiele glitter erin verwerkt. Aan de linkerkant heeft de rok een flinke (sexy) split en hij was perfect voor oudjaarsavond! Nu nog bedenken wat ik erbij aan zou trekken.

Al snel kwam ik uit op mijn doorschijnende, zwarte top met velours sterren. Deze was perfect! Met een simpel, zwart hemdje eronder, een 15 denier panty was ik helemaal partyproof. Ik wilde in de eerste instantie mijn pumps aantrekken, maar besloot nog voordat we vertrokken om toch mijn lakleren bikerboots aan te trekken. Iets minder chique, maar veel comfortabeler en achteraf gezien een goede keuze, aangezien ik de hele avond heb gestaan.

Ik was helemaal blij met mijn outfit en vind het eigenlijk wel jammer dat er de komende tijd niks op de planning staat waarbij ik het nog een keer aan kan. Nou kan dat natuurlijk wel, maar misschien is het een tikkeltje te overdressed om thuis in de was op te hangen 😉

Wat had jij aan met oud & nieuw?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.