Outfits of the week #8

outfits of the weekVandaag staat er een hele speciale “outfits of the week” voor je klaar. Ik ben namelijk zo’n beetje door mijn en Aukjes garderobe heen, dus ik heb de hulp van Maikel ingeschakeld… Kijk je mee naar onze outfits van afgelopen week?

ootdHet weer werkte wederom niet echt mee afgelopen week en daarom droeg ik veel van de outfits die je in eerdere “outfits of the week” editities al voorbij hebt zien komen. Van mijn outfit van afgelopen zaterdag heb ik maar geen foto gemaakt (dagje sauna, 😉 😉 😉 ) maar ik heb toch nog twee outfits weten te fotograferen die je nog niet eerder voorbij hebt zien komen. De eerste is een lekker makkelijke huisoutfit. Een heerlijke stretchjeans van MET, met daarop een simpel blauw shirtje van M&S mode. Niet perse heel leuk, maar vooral lekker makkelijk voor thuis. Op de tweede foto draag ik een heerlijke spijkerbroek van Jennifer die ik helaas niet al te lang meer aan kan omdat hij echt versleten is. Zo jammer! Ik hou van die broek, hij zit zo lekker! Daarop een wit hemdje en een vestje met een wit/grijs/mint patroontje van Only.outfit of the dayAukje heeft het altijd warm en droeg gisteren dus gewoon een lekker zomers jurkje. Roze met witte hartjes, van het merk Lief! In haar haren heeft ze een prachtige kermiskroon die goed matcht met de jurk 😉 Voor Maikel kochten we vorige week wat nieuwe kleren, waaronder deze nieuwe donkerblauwe spijkerbroek van het merk Pilot. Daarop draagt hij een spijkerblouse van Garcia Jeans. Ik wil al zo lang een spijkerblouse voor hem kopen maar hij wilde dat eerder nooit. Nu is het eindelijk gelukt! En het staat hem zo leuk (al zeg ik het zelf haha).

Omdat mijn kledingkast (helaas) niet oneindig is, hou ik het vandaag bij vier outfits in plaats van de gebruikelijke zes. Hopelijk vond je het toch leuk om te zien!Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.