Shoplog najaar Aukje

Hoewel de zomer dit jaar nooit echt is begonnen, hangen de winkels alweer vol met najaarskleding. En omdat je er snel bij moet zijn, voordat alles weer weg is, gingen wij deze week alvast op pad voor Aukje…

Lang en smal

Aukje is vrij lang voor haar leeftijd, maar tegelijkertijd ook erg smal gebouwd. Behoorlijk lastig bij het kopen van kleding kan ik je vertellen. Maar inmiddels hebben we een paar merken gevonden die eigenlijk altijd goed zitten, super fijn! Van de meeste merken draagt ze nu maat 134-140, maar vanwege haar smalle kontje draagt ze rokjes eigenlijk altijd in maat 116-122. Broeken blijven een uitdaging maar maat 9 van Cars past eigenlijk altijd wel en een enkele maat 134 van de WE ook. Shitjes koop ik het liefste van Persival (Jola Mode) want ook die zijn mooi lang en smal en passen dus perfect.

Bij Jola Mode kochten we dus onder andere deze vier shirts. Alle vier met lange mouwen, een donkerblauwe, paarse, zwarte en een off white shirt. Ik zocht nog een leuk rokje met paars erin, maar die heb ik vooralsnog niet gevonden helaas. De prijzen variëren tussen de € 8,99 en € 11,99 (dacht ik, had de kaartjes natuurlijk alweer weggegooid voordat ik op het idee kwam om een shoplog te maken).

Nog een fijne donkerblauwe longsleeve van Jola Mode, een flared jeans van WE fashion (€ 33,-) en een lekkere, feloranje sweater van de WE (€ 25,-).
Deze drie rolnek t-shirts kochten we ook bij de WE, een donkerblauwe, zwarte en een felrode. Deze kosten € 15,- per stuk en zijn ook mooi lang en smal. Ze passen alledrie perfect op dit te leuke rokje van Jola Mode.

Aukje had nog wat van vorig jaar dus ik denk dat ze nu genoeg heeft voor het najaar. Al verwacht ik dat er wel nog nieuwe schoenen gekocht moeten worden, maar ook dat hoort erbij. Over een maandje maar eens kijken wat er doorgeschoven kan worden naar Emmi en wat we er voor haar nog eventueel bij moeten kopen.

Moet jij ook opnieuw shoppen voor jouw kind(eren) of kunnen ze nog vooruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.