Twinning is winning! *

De herfst is in volle gang en de ochtenden worden steeds frisser. Elke dag maak ik de afweging of ik al voor een winterjas ga of dat ik dat moment nog even uitstel. Maar zowel de meisjes als ik hebben nu een te leuk nieuw en lekker warm vest waarmee we voorlopig nog wel even vooruit kunnen!

Tussen zomerjas en winterjas

Wanneer switch je nou van je ’tussenjas’ naar je winterjas? Ik weet dat ik elk jaar een paar van die twijfelweken heb. De ene dag is het te warm en heb je spijt van je dikke jas, de andere dag is het koud en baal je dat je hem nog niet aan hebt getrokken. Maar er zijn natuurlijk ook een heleboel andere oplossingen voor die overgang, zo kan je bijvoorbeeld een leuke sweater dragen met een fijne sjaal, of een lekker dik vest met eventueel een bodywarmer. Zelf woon ik op koude dagen zo’n beetje in mijn fleecevest, dus toen ik deze heerlijke vesten van Protest zag, voor zowel de meisjes als mezelf, was ik natuurlijk meteen verkocht. Lekker twinnen!

Twinnen

Twinnen met de meisjes is iets wat ik voor af en toe heel erg leuk vind, maar niet te vaak. Zo met z’n drietjes hetzelfde vest vind ik bijvoorbeeld erg leuk, maar om nou de hele zomer in dezelfde jurkjes te lopen gaat me weer wat ver. Hetzelfde geldt voor de kleding van de meisjes. Ze hebben een paar kledingstukken hetzelfde, maar het grootste gedeelte is toch anders. Ze hebben ook gewoon beiden hun eigen figuur en smaak en dat komt nou eenmaal niet altijd overeen.

fleecevest

Zacht, warm en veilig

Toen de meisjes het vest aantrokken was het eerste wat ze riepen dat het vest zo ontzettend zacht is. Daar hebben ze helemaal gelijk in, het is heerlijk zacht en lekker warm. Perfect voor als het al wat frisser wordt buiten, maar een dikke jas nog te warm is. Of voor in de auto, een winterjas in een autostoel is niet veilig, maar zonder jas is vaak te koud. Een lekker warm fleecevest is dan een goede oplossing!

Ook voor papa?

De tweede reactie van de meisjes was of we voor papa ook zo’n mooi vest hadden. Nou is manlief al niet zo gek op de panterprint, maar voor zichzelf al helemaal niet haha. Daarnaast heeft hij het niet zo snel koud, dus is een fleecevest voor hem te warm. Hij kiest dan liever voor een fijne hoodie bijvoorbeeld. En daarnaast heeft hij zichzelf nog niet zo lang geleden getrakteerd op een nieuwe ski-jas, dus hij hoeft geen kou te lijden deze winter 😉

protest vest

Verschillende prints

En mocht je nou zelf ook lekker willen twinnen met een warm vest, bij Protest verkopen ze nog veel meer verschillende prints en met code aukjeswereld10 (geldig tot en met 28 februari 2021) krijg je 10% extra korting! Wij gingen voor een redelijk neutraal vest, een donkere panterprint, maar er zijn ook nog een heleboel andere, warme vesten. Met een standaard panterprint, of juist gewoon effen. Enne, als je nou niet van twinnen houdt, dan koop je hem lekker alleen voor jezelf, of voor de kids 😉 Ze zijn in ieder geval heerlijk warm!

Heb jij ook zo’n lekker warm vest waarin je wel zou kunnen wonen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.