Wat wordt Emmi’s verjaardagsoutfit?

cake smash

Zaterdag is Emmi jarig. De uitnodigingen zijn verstuurd, gebak is besteld en haar verjaardagsoutfit lag klaar. Lag ja, want hoewel ik het in de eerste instantie niet nodig vond om iets nieuws te kopen, kon ik mezelf toch niet inhouden en ben ik op zoek gegaan naar iets nieuws…

Als je voor de allereerste keer in je leven jarig bent, dan is het toch helemaal niet gek als je er dan graag een beetje leuk uit wilt zien? Tenminste, wij als volwassenen willen er toch ook een beetje leuk uit zien op onze verjaardag, dat geldt dan vast ook voor onze kinderen 😉 Ik vind het in ieder geval een prima excuus en ging dan ook lekker op zoek naar een mooie verjaardagsoutfit voor Emmi. Alleen kwam ik tijdens mijn zoektocht wel meerdere leuke outfits tegen en nu kan ik dus niet kiezen…

Ik ben een beetje verliefd geworden op dit gave printje van Name It. Zowel op de blauwe broek als op de witte jurk vind ik de veren prachtig staan, alleen kan ik nu dus niet kiezen, ga ik voor de witte jurk of de blauwe broek. Beiden hebben ze die ontzettend gave veren en ik kan beiden mooi combineren. Bij de broek past dit leuke nOeser shirtje namelijk perfect, en bij de jurk heb ik nog wel een passende maillot in de kast liggen. En met deze temperaturen moet ze er toch een vestje over aan, maar dat geldt voor beide outfits.

Wat dat betreft zijn deze jurkjes eigenlijk beter. Ze hebben al lange mouwen dus er hoeft alleen nog maar een lekker warme maillot onder aan en de outfit is klaar. De Noppies jurk met de flamingo’s is er ook in Aukjes maat, dus dat is dan wel weer een pluspuntje. Kunnen ze lekker twinnen samen, dat vind ik zo leuk! De tweede jurk is van Like Flo en dat kleurtje vind ik zo mooi staan bij Emmi. De grijze maillot van Bonnie Doon past mooi bij beide jurkjes.

Maar toen kwam ik dit nOeser setje tegen. Hoe leuk is dit?! En zowel in Emmi’s maat als in Aukjes maat. Bijna jammer dat het niet in mijn maat is haha. En nu heb ik dus keuzestress, dat snap je vast wel 😉 Want wat moet ik nou kopen voor Emmi’s verjaardag?

Welk setje vind jij het leukste?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Pinterest, Instagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

samenwerking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.