De favorieten van mama Romy

favorieten vanHet is weer zaterdag en dat betekent dat het weer tijd is voor “de favorieten van”. Deze week is het de beurt aan Romy, die je misschien wel kent van dochterlief.nl. Kijk je mee naar de favorieten van Romy? 

Stel jezelf even kort voor: Hoi, ik ben Romy, 35 jaar en moeder van Elise (2)

Op welke blog kunnen we meer over jou vinden? www.dochterlief.nl

Wat is het favoriete kledingmerk voor je kind? Ik ben groot fan van de meisjeskleding van Zara en heb het geluk – of de pech, het is maar hoe je het bekijkt 😉 – dat er hier in het centrum een Zara zit met een kinderafdeling.

En het favoriete kledingstuk? Elise heeft van een tante een heel schattig sweatjurkje van de H&M gekregen, wit met vlinders en vogels. Die vind ik haar zo schattig staan! Sowieso beginnen de jurkjes en rokjes hier langzaam haar garderobe over te nemen. Ook omdat ze tenger gebouwd is en broeken daardoor vaak wat ruimer zitten.

Wat is jouw favoriete televisieprogramma voor kinderen? Sesamstraat! Niet voor niets al jaren een klassieker en ook leuk om als ouder naar te kijken vind ik.

En je favoriete (voorlees)boek? Het eerste prentenboek dat ik kocht toen ik wist dat ik zwanger was: ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ over een moederkonijn en haar kind.

Wat is jouw favoriete foto van je kind?favorieten van RomyIk plaats geen herkenbare foto’s van Elise, maar deze foto is me dierbaar en genomen op vakantie in Spanje toen ze in de voortent op de grond zat. Ze was zo tevreden en gek op alle aandacht die ze van andere mensen kreeg, en ze kon voor het eerst twee staartjes in haar haren.

Wat is jouw favoriete dagje uit met je kind? Met stip de dierentuin. We hebben een abonnement op Burgers Zoo.

Wat is je favoriete binnen activiteit met je kind? Samen boekjes lezen. We zijn allebei gek op boeken dus dat komt mooi uit.

En je favoriete buiten activiteit? Samen iets leuks doen (bijvoorbeeld naar de dierentuin) en dan ergens wat gaan eten.

Wat is je favoriete speelgoed voor je kind? Het keukentje dat ze voor haar 2e verjaardag kreeg. Wat een leuke spullen kan je daarvoor kopen, ik ben gewoon een beetje jaloers 😉

En je favoriete spelletje om samen te doen? We doen nog niet echt actief spelletjes…of het moet verstoppertje zijn.

En welke cd vind jij het leukste voor je kind? We luisteren eigenlijk niet echt naar specifieke cd’s. In de auto vindt ze elke vorm van muziek nog leuk en thuis staat YouTube er vaak op.

En heb je ook een favoriet liedje? In de maneschijn, omdat die zo enthousiast en druk gebarend meegezongen wordt door haar.

Welk moment van de dag vindt jij het fijnste en waarom? Dat uurtje voor haar bedtijd waarin ze nog een beetje speelt en zich tussen man en mij wurmt op de bank. Dan wordt er altijd nog wat gestoeid en gekieteld. Heerlijk!favorieten van romyRomy, bedankt voor het meedoen en voor het delen van jouw favorieten! Het keukentje is hier ook favoriet, de hele dag wordt er koffie gezet en soep gekookt, zo gezellig!

Wil jij ook een keer meedoen aan deze rubriek? Mail dan naar info@aukjeswereld.nl en wie weet zie je jouw antwoorden hier binnenkort staan!

P.S. Heb je het artikel van vanochtend ook al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.