Our favorites #2

Vandaag staat de tweede editie van “Our favorites” voor je klaar. Ik deel een favoriet van mezelf die ik tijdens mijn zwangerschap ontdekte en waar ik nog steeds blij mee ben, een paar favorieten van Emmi en Aukje en tevens een goede tip voor als jouw kindje graag filmpjes kijkt…

  • De Dooky Cover. Je zou het niet zeggen als je nu naar buiten kijkt, maar de afgelopen dagen met het mooie weer heb ik deze heel hard nodig gehad. De Dooky hang je aan de kinderwagen of maxi-cosi en houdt de zon tegen zodat je kindje veilig in de schaduw ligt. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, zodat er altijd wel één bij jouw kinderwagen past. Toen Aukje nog een baby was liep ik te stuntelen met xl hydrofieldoeken en wasknijpers, maar dan is dit echt veel makkelijker en het ziet er ook nog eens leuk uit!
  • Liefde voor deze joggingbroek van Rituals. Ik droeg hem al tijdens de zwangerschap en het liefste draag ik hem nu nog elke dag. Een mooi uitlopend model, zachte en soepele stof en blijft mooi na het wassen. Dus ook te dragen als je zwanger bent, al is de band daardoor wel iets uitgerekt (nou was mijn buik ook wel enorm 😉 )
  • De zoete zusjes. Aukje is dol op het kijken van YouTube filmpjes. Ik alleen wat minder. Ik heb liever niet dat ze naar YouTube kijkt omdat er ook zoveel vreemde filmpjes e vinden zijn. En toen ontdekte we de zoete zusjes. Een YouTube kanaal van twee super schattige zusjes en de filmpjes zijn echt ontzettend leuk. Als Aukje nu zelf mag kiezen dan kiest ze altijd meteen voor hen. En ik hoef me geen zorgen te maken dat ze dingen ziet die ze niet mag zien van mij.

  • Sophie de Giraf. Emmi is dol op Sophietje. Het liefste knabbelt ze aan haar poten, maar haar kop is ook erg lekker 😉 Als Emmi soms even moppert dan komt Aukje al aanrennen met Sophie en vaak is het dan al snel weer goed.
  • De cd van Dirk Scheele. Een paar maanden geleden ging Aukje naar een show van Dirk Scheele. Ze kwam helemaal enthousiast thuis en had ook een boek met cd gekregen. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nooit zo dan was van zijn liedjes, maar inmiddels kan ik de hele cd meezingen hoor. Aukje is fan en ik stiekem ook wel een beetje.

dookyLiefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.