Diary #26

Wat een drukke week was dit! Zo druk dat ik ook maar weinig foto’s heb helaas. Ik begon de week als single mom en sloot hem gezellig af met een middagje shoppen…

Afgelopen maandag vertrok Maikel voor drie dagen naar Berlijn. Omdat ik het zelf niet fijn vind om alleen te slapen, mocht Aukje lekker bij me komen liggen. Ze doet hier overigens net alsof ze slaapt, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze geen lucht meer krijgt 😉 Was best gezellig zo twee nachtjes samen!Aukje is in november jarig, dus we bekeken samen alvast het speelgoedboek van Intertoys. Ze heeft al een flinke lijst samengesteld!En omdat Emmi alweer zes maanden oud was, kreeg ze voor de eerste keer brood. Ook dat ging er goed in!Woensdag gingen we naar het consultatiebureau. Aukje mocht weer een ogentest doen en ze kreeg een inenting. Ze deed het overigens super goed, ik was helemaal trots!!Donderdag maakte ik helemaal geen foto’s omdat ik heel de dag heb gewerkt en ik ook nog oudergesprekken had tot in de avond. Vrijdag maakten we alvast deze monstertjes voor de kinderboekenweek die volgende week begint. Het thema is “gruwelijk eng” en ja daar staat een spelfout…Zaterdag rommelden we eerst wat aan in huis. Ik kreeg nieuwe boeken voor in de klas en Aukje vond het erg leuk om daarmee te spelen. Daarna gingen we even gezellig de stad in met mijn lieve vriendinnetje Suzan en haar heerlijke baby Reik.Aukje vond het overigens maar lang duren allemaal haha.En om haar geduld te belonen mocht ze lekker wat snoepjes uitkiezen.En natuurlijk nog even de boekjes van het consultatiebureau. Beide dames weer goed gegroeid!

Vandaag gaan we naar Hans en Grietje en de rest van de week staan er ook weer wat leuke dingen oo de planning waarin ik zal proberen om wat meer foto’s te maken… Fijne week!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.