Our diary #15

Hoi hoi! Het is alweer zondag dus dat betekent dat we alweer bijna een week terug zijn van vakantie. Wat is dat snel gegaan zeg! Tussen het wegwerken van de vakantiewasjes heb ik gelukkig nog wel wat tijd gehad om foto’s te maken. Kijk je mee naar de afgelopen week?

Maandag zat onze vakantie er helaas weer op. Bepakt en bezakt reden we weer naar huis. Dat was wel twintig minuten rijden haha. Nadat ik op vakantie een paar keer als soort van levende speen werd gebruikt besloot ik om bij thuiskomst toch eens verschillende speentjes uit te proberen. En wat bleek, die van Difrax wilde ze niet maar de speen van Bibi wel. Overigens alleen als ze moe is, maar goed, toch fijn dat ze hier nu troost bij kan vinden. Ook probeerden we de Pacco inbakerzak voor het eerst uit. Binnenkort zal ik hier meer over vertellen. Ondertussen zorgde Aukje ook goed voor haar baby. Zo lief!We gingen een stukje wandelen en moesten onderweg natuurlijk ook even naar de trein kijken. Emmi heeft zowaar even geslapen in de kinderwagen! Wauw! Woensdag gingen we koekjes bakken. Aukje wilde alles zelf doen hihi. Emmi sliep zelfs even in haar eigen bedje! Zou het dan echt de goede kant op gaan?Elke ochtend wil Aukje even met Emmi knuffelen. Zo schattig! Vrijdag mocht Aukje even het maïsdoolhof testen. Ze vond het super! Je maakt overigens nog steeds kans op gratis entreekaartenOok zette ik het kraamcadeautje van mijn zus in elkaar, een leuk geboortestoeltje voor Emmi. Zaterdag lukte me het zowaar weer om Emmi even in haar bedje te leggen. Ze sliep drie kwartier en in die tijd speelde ik lekker met Aukje. Eerst een puzzel, toen Woezel en Pip spelen tikkertje en ook nog mini Loco. Zo gezellig!En tijdens het voeden van Emmi speelde Aukje nog even lekker met haar poppenhuis. 

Komende week gaat Aukje naar de kapper, heb ik een date met collega’s, nog een date met een vriendinnetje en krijgen we nog kraamvisite. Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.