Our diary #17

Hoi hoi! Er staat weer een diary vol vrolijke foto’s van Aukje en Emmi klaar! En het zijn er weer lekker veel, zo kreeg Emmi haar eerste hapje en ging Aukje weer logeren…

Vorige week zondag droegen mijn moppies hetzelfde shirtje. Zo schattig! Dat moest natuurlijk even worden vastgelegd! We lazen lekker samen een verhaaltje en Emmi haar voet vond het ook leuk hihi.Maandag mocht Aukje even een filmpje kijken op Maikels telefoon. Ineens was het wel erg stil…Natuurlijk moesten de meiden ’s avonds weer even knuffelen.“Hèhè, die is weg” 😉Dinsdag gingen we naar mijn ouders die terug waren van vakantie.Emmi vond de boxmobile erg leuk! Ze rolde steeds bijna om maar het lukte haar net niet.Aukje is zo lief voor haar poppen!Thuis oefenden we nog even lekker verder met rollen.En Emmi at deze week lekker bloemkool! Jammie!Het rollen is nog niet gelukt, maar we blijven oefenen 😉Woensdag kreeg Emmi weer twee prikjes en werd ze gewogen, 7,5 kilo!Aukje kwam woensdag weer thuis na een onverwachts logeerpartijtke bij opa en oma en donderdagochtend waren we alweer vroeg aan het kleien.Vrijdag ging ik met Aukje en Emmi naar de stad en het was zo gezellig! We aten lekker samen een donut bij bakker Bart.Aukje kocht een Smurfenhuisje van haar eigen centjes!Als afsluiter gingen we gezellig bij de Mc Donalds eten.Zondag begon zoals elke ochtend met een knuffelsessie.En nadat Aukje wederom vertrok voor een logeerpartijtke ging ik met Emmi in bad. Gezellig!

Vandaag is het feest want allebei mijn oma’s zijn jarig. Verder hebben we komende week nog een verjaardag, een bezoekje aan de dierentuin en een kraamvisite gepland staan. Gezellig! Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.