Our diary #40

De eerste week van januari zit er alweer op! Zoals ik vorige week al zei heb ik deze week wel lekker veel foto’s gemaakt, alleen zijn er ook een heleboel foto’s mislukt. Iets met nieuwjaar, een beetje alcohol en te weinig licht haha. Maar toch genoeg om naar te kijken hoor!

Zondag gingen Aukje en ik nog even snel een boodschap halen. Lekker last minute…Overigens was ik al klaar voor de avond hoor 😉 Weer eens een keer mijn Naked pallet erbij gepakt, blijft mooi!Ik wilde carpaccio bonbons maken, maar die pakten wat groter uit. Ze waren wel lekker en dat is het belangrijkste toch!Een beetje wazig maar ach, schatje en ik dus. Toen we naar bed gingen lag Aukje in deze zeer comfortabele houding te slapen. Beide kindjes hebben niks van het vuurwerk meegekregen en hebben lekker doorgeslapen, fijn.Op 1 januari gingen we maar liefst vijf (!) adressen af. Hier zijn we gezellig bij mijn opa en oma.Vervolgens mochten we bij mijn ouders lunchen. Lekker!Na de lunch wilde Aukje lekker kleuren. En Maikel vond het stiekem ook wel leuk 🙂Een dag later hadden we eigenlijk een afspraak maar die ging op het laatste moment niet door. Mooi moment om je lekker te verkleden en met je zusje te knuffelen, dacht Aukje.En ik waste per ongeluk Emmi’s speen mee. Oeps!En wat doet deze knapperd het goed tegenwoordig! Het is bijna de goden verzoeken, maar echt. Ze gaat makkelijk slapen, is heel de dag blij. Zo fijn!!Donderdag gingen de kindjes naar mijn ouders en nam ik onze rommelkast kledingkast onder handen.Alles eruit.Ondertussen wat foto’s maken om spullen op de weggeefhoek te zetten. Er is al veel opgehaald inmiddels, fijn!!De kindjes speelden ondertussen ook fijn bij opa en oma.Oma had onze oude barbie spullen van zolder gehaald, zo leuk!En toen mocht ik lekker naar de kapper!Zeer charmant dit.En terwijl ik mezelf liet verwennen was Aukje er moe van.Emmi daarentegen… 😉 Blij ei.Na de kapper maakte ik nog even een na foto van de kast. Wat een verschil hè! Ik heb zoveel weg gedaan! Lag er een stapel Desigual rokken te wachten om opgehaald te worden, zegt Maikel “Oh, die vond ik eigenlijk wel leuk”. Haha te laat… Maikel zegt echt nooit iets over kleding ofzo dus dit was wel bijzonder. Maar wel te laat want het was al vergeven 🙂Hoezo een meidenhuishouden?Ik heb hier zo’n hekel aan. Dan heb je een sieradenpakket met touw en kralen en alles erop en eraan. Is het touw te dik voor de gaatjes van de kralen. Daar heb je dus echt helemaal niks aan hè! Deze week bij Action maar even dunner draad kopen. Irritant!Even chillen dan maar.Ondertussen maakte ik nog even een fotootje van mijn nieuwe haar. Ik ben er zo blij mee!Omdat het zo enorm waaide gingen Aukje en ik maar cakejes bakken. Zaterdag hebben we helemaal geen foto’s gemaakt, want Aukje speelde heel de dag met haar grote neef dus die heb ik nauwelijks gezien en ik rommelde ondertussen nog wat in huis en speelde wat met Emmi.

Komende week mag Aukje weer lekker naar school en verder is de agenda nog helemaal leeg! Wauw! Hoe lekker is dat! Zondag hebben we een verjaardag, maar dat is zondag pas. Eerst genieten van een heerlijk rustig weekje 🙂 Verder wil ik vanaf deze week gaan proberen om alle foto’s voortaan met mijn fototoestel te maken. Eens kijken of de foto’s dan wat mooier worden. Ik beloof niet dat het gaat lukken, want dan moet ik mijn camera natuurlijk wel de hele dag meeslepen, maar ik ga het proberen.

Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,


Facebook, Twitter en Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.