Our diary #44

Een dagje later dan gepland maar met extra veel foto’s van de afgelopen twee weken om het goed te maken. We knutselden lekker veel, gingen samen boodschappen doen en er komt nog een ontzettend wazige foto voorbij die wel aangeeft hoe gezellig het was…
De chronologische volgorde ontbreekt een beetje dit keer, omdat ik niet meer zo goed weet wat wanneer was, maar dat maakt de foto’s vast niet minder leuk om naar te kijken 😉 We gingen dus boodschappen doen en Aukje wil dan altijd even in dat bootje. Hier geeft ze overigens de hamster een kus haha. Aukje tekende weer fijn op één van haar favoriete Sinterklaas cadeaus, echt een aanrader deze Dessineo tekentafel.Natuurlijk werd er ook weer met klei gespeeld, want klei blijft altijd leuk.En Emmi ontdekte het keukentje van Aukje haha. Deze week maar eens helemaal leeghalen en alleen wat plastic servies erin laten staan.Jep, Emmi wil voortaan alleen nog maar staan. En als je grote zus op school zit dan doe je dat uiteraard bij haar speelgoed want dat is veel leuker dan dat van jezelf.Ook bij opa en oma staat ze graag. Ik kan morgen wel eens het loopwagentje van zolder halen. Aukje speelde met lego en maakte dit super schattige huisje. En als je dan ook de Duplo doos opent dan is het helemaal een dolle boel. Emmi vond het ook erg leuk allemaal. Ondertussen was ik trouwens een dagje in Roermond. Heb je mijn plog daarvan al gezien?En toen bleek dat ik zondags ook nog eens onverwachts moest werken mochten de kindjes gewoon nog wat langer bij opa en oma blijven. Zo fijn!Lekker op de kabelbaan. Dat blijft favoriet hoor. Afgelopen week kreeg Emmi een nectarine te pakken. Ze viel aan en ik kwam niet meer bij van het lachen. Misschien heb je het filmpje wel voorbij zien komen op mijn Instagram stories, Bij Aukje op school mochten ze dingen meenemen die met de letter f- beginnen, dus knipte Aukje frietjes uit een foamvel.Ook versierde Aukje nog een valentijnskaartje… Maar daarover binnenkort meer.Heerlijk kind! Zo blij als je haar uit bed komt halen. Het was zo’n ontzettend vies weer afgelopen week dat we besloten om lekker te gaan bakken.En we verzonden dit leuke pakket…Ik kocht voor het eerst in mijn leven een granaatappel maar blijkbaar sneed ik hem verkeerd door waardoor de pitjes er niet heel makkelijk uitkwamen. Wel lekker door de granola trouwens!Aukje zit erbij alsof het zomer is maar ze heeft het nogal snel warm. Lekker spelen met speelzand.Op school ging ik met mijn klas voorlezen bij de kleuters, in het kader van de nationale voorleesdagen.Weer een dagje bij opa en oma want mama had een druk dagje…Ik had namelijk eerst een dubbele babyshower….En ging daarna de stad in voor een hapje en een drankje met mijn zus en onze mannen.Een beetje (erg) wazig maar vooruit, het was erg lekker en gezellig en daar gaat het om toch?Gisteren mocht Aukje papa helpen in de keuken van de Hoeve. Ze vond het geweldig! En het gaf mij even de gelegenheid om voor de laatste keer de rapporten na de lezen.Emmi wilde graag naar buiten volgens mij.Maar ze besloot om toch maar de keuken in te duiken 😉  Het waren weer twee drukke maar fijne weekjes!

Komende week is weer druk, want zowel bij Aukje als bij mij op school is er elke dag iets leuks in het kader van carnaval. Dus Aukje mag vandaag iets raars doen met haar haar, dinsdag mag ze een hoedje op, woensdag mag ik haar schminken, donderdag mag ze in het blauw naar school en mag ik raar doen met mijn haar en vrijdag gaan we allebei verkleed carnavallen op school. Verder heb ik deze week een afspraak bij mijn nagelstyliste, twee gezellige dates, en het weekend begint natuurlijk de carnaval en is het vakantie. Aukje wil in de vakantie in ieder geval gaan bowlen en zwemmen dus ik denk dat dat wel moet lukken.

Fijne week weer.

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.