Angelique: Een dagje avonturenpark Hellendoorn

Zaterdag 7 juli opende een nieuwe spectaculaire show in avonturenpark Hellendoorn en ik mocht daar bij zijn namens Aukjeswereld. Een dag die bijna niet door zou gaan omdat ik vrijdagavond buikgriep kreeg. Eigenwijs als ik ben wilde ik perse gaan en zou ik zo´n buikgriep mijn dagje met het gezin, die bij ons vrij zeldzaam zijn, niet laten verpesten. 

Volgens mij ben ik nog nooit in avonturenpark Hellendoorn geweest, maar wat een ontzettend leuk park is dat! Het was wel even iets verder rijden dan ik had verwacht, want vanaf mijn huis ben je 2 uur onderweg. Maar dat mocht de pret uiteraard niet drukken. De reis was wel zwaar, want ondanks dat ik redelijk had geslapen en deze ochtend alles binnen kon houden, voelde mijn maag nog pijnlijk aan en had ik moeite met eten en drinken.

Eenmaal aangekomen bij het park knapte ik snel wat op door de frisse lucht. Eerst maar even de kinderen uit laten razen in de grote speeltuin vlak bij de ingang. Zo kon ik zelf even relaxen op het terras in de zon. Het was prachtig weer en desondanks niet druk. Het langste wat wij in de wachtrij hebben gestaan was 15 minuten en bij de meeste kon je nagenoeg doorlopen. Ideaal!Al snel begon de eerste high dive stuntshow, maar wij wilden die van 14 uur bekijken. Aangezien de enorme belangstelling voor de show was het nu overal nog rustiger.
In de meeste attracties ging het redelijk en had ik niet zo´n last van mijzelf. Het enige punt waar wij tegenaan liepen is dat onze kinderen wel groter zijn dan 120 cm, maar kleiner dan 140 cm. Hierdoor mogen ze bijna overal in, maar in een aantal attracties alleen onder begeleiding van een volwassene. Dan maar even doorbijten en meegaan. Gelukkig viel het uiteindelijk mee en begon ik mij steeds beter te voelen naarmate de dag verstreek.

Ongeveer 20 minuten voordat de show begon gingen wij al in de rij staan omdat wij een mooie plek uit wilden kiezen. Bij de ingang werd ieder groepje persoonlijk begroet door de presentator. Dat vond ik zelf erg leuk gedaan en de kinderen vonden het fantastisch. Toen wij binnen waren kon je de show in principe overal goed zien. Het enige nadeel was wel dat er nergens schaduw was en je geruime tijd in de volle zon zat.Al snel kwam de presentator en hij vertelde gedurende de show wat er speelde. Ik wil niet teveel verklappen, maar het ging erom dat de ridders een kroon terug wilden die de draak had gestolen. Een ridder had hem te pakken, maar verloor hem in het zwembad. Wat volgde waren spectaculaire en hilarische stunts om alsnog de kroon te pakken te krijgen, wat eindigde met een sprong van wel 25 meter hoog! En aan het einde mochten de kinderen op de foto met de ridders en de presentator.

Na afloop hebben wij nog tot sluitingstijd in het park vertoefd. Het was een heerlijke, zonnige dag en wij hebben enorm genoten van elkaar, van het mooie park en uiteraard de indrukwekkende high dive stuntshow!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.