Angelique: Shoppen in de sale

Overal poppen advertenties op dat er weer sale is. Zowel voor kleding als schoenen als andere zaken. Nu ben ik een echte “uitverkoop shopper”, dus ik ga meestal wel even spieken of er iets leuks bij zit. Je kan er zo enorm veel geld mee besparen en zeker met 3 kinderen in de groei vind ik dit ideaal!

In principe heb ik nu voldoende kleding voor de kinderen, ook voor de winterperiode. Al kan mijn zoontje misschien nog wel een paar leuke lange shirts gebruiken.
Mijn focus ligt nu op de herfst/winterschoenen. Onlangs heb ik hele leuke laarsjes gekocht voor Jonah voor het najaar met 50% korting. En dat scheelt toch echt behoorlijk, want die laarsjes zijn normaal gesproken al snel €100,-!
Gympen hebben zij in principe nog, al kunnen ze daar zomaar ineens uitgegroeid zijn.
Nu heb ik voor Logan hele leuke veterbooties gezien voor het najaar. Maar we zaten erg te twijfelen tussen twee paar schoenen. En ineens zat ik te denken, heeft hij niet meer schoenen nodig? Moet ik ze niet gewoon allebei kopen? En hoeveel paar schoenen is eigenlijk ‘gebruikelijk’ voor een kind, zowel voor de lente/zomer als het najaar/winter?

Laatst kreeg ik van iemand de opmerking, toen Jonah haar oude laarsjes bij hen had laten staan, dat zij toch niet alleen maar die laarsjes had? Nou eigenlijk dus wel moest ik bekennen. Ja zij heeft nog wel 1 paar sandalen en 1 paar gympen, maar ook maar 1 paar laarsjes die leuk staan onder een jurkje of rokje. En aangezien het haar oude, afgetrapte laarsjes waren heb ik maar snel een nieuw paar gekocht voor haar.

Nu zit ik dus te twijfelen om niet meerdere schoenenparen aan te schaffen. In principe gaat dit wel al een paar jaar goed op deze manier, maar ze dragen wel iedere dag dezelfde schoenen in de koudere seizoenen.
In de zomer zitten daar wel meer wisselingen in bij Jonah, die wisselt haar sandalen af met haar gympen, maar Logan is echt verslaafd aan zijn sandalen (hij heeft voor het derde jaar op rij dezelfde sandalen maar steeds een maat groter) en draagt deze iedere dag.
Is het niet beter als zij in de herfst ook wat meer kunnen afwisselen?

Ik ben wel erg benieuwd hoeveel paar schoenen jullie hebben voor de kinderen. En zijn dat dan schoenen in dezelfde categorie, bijvoorbeeld meerdere gympen, of van verschillende soorten een paar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.