Even voorstellen: Gastblogger Angelique

Vanaf vandaag zal er één keer in de twee weken een extra blog op maandagmiddag verschijnen. Een extra blog geschreven door Angelique, nieuw bij Aukjeswereld. Vandaag stelt ze zichzelf even voor…

Twee weken geleden kwam er een oproep voorbij op Aukjeswereld dat zij op zoek was naar een gastblogger. Nu leek bloggen mij al langere tijd leuk, maar ik heb echt de tijd en de kennis niet om zelf een blog te starten. Dit was voor mij een ideale kans, dus ik begon snel met het schrijven van een proef blog. De week daarna kreeg ik van Charlotte een email dat ze de samenwerking wel zag zitten en of ik mij wilde voorstellen aan haar lezers. Dus bij deze.

Mijn naam is Angelique, ik ben 32 jaar oud en moeder van drie prachtige kinderen. Mijn oudste dochter Jonah is 8 jaar, daarna komt mijn zoontje Logan van 5 jaar en de jongste dame Dewi is 9 maanden. Ik heb een geregistreerd partnerschap met mijn man Paul en de jongste spruit is van ons samen. De twee oudste kinderen hebben een andere vader.

Geboren en getogen in Purmerend (N-H), ben ik 3 jaar geleden naar Avenhorn verhuisd voor de liefde. De keus was snel gemaakt, want Avenhorn is een prachtig groen en rustig dorpje in West-Friesland (N-H). Nog steeds geniet ik hier met volle teugen en op zomeravonden als deze waan ik mij iedere keer weer op vakantie.

Elf jaar geleden heb ik mijn diploma maatschappelijk werk en dienstverlening behaald en sinds een paar maanden werk ik als ambulant begeleider en bied ik (voornamelijk) ouderbegeleiding en kindbegeleiding. Daarvoor heb ik onder andere gewerkt in de schuldhulpverlening en de bewindvoering.

Voor mijn ontspanning kijk ik vaak series en films. Het genre maakt mij niet zoveel uit, dat ligt er maar net aan in wat voor bui ik ben. Van horror tot romantische komedies. Daarnaast ben ik een paar jaar geleden begonnen met het maken van kleding. Niet voor mijzelf, want dat vind ik te lastig met mijn maten, maar wel voor mijn kinderen. Die passen (nog) precies in de confectiematen dus hoef ik het ook niet echt aan te passen. Ook houd ik van lezen, al doe ik dat veel te weinig. Sophie Kinsella is mijn favoriete auteur. Lekkere simpele chicklits waar je verder niet bij na hoeft te denken. De zwaardere kost lees ik ook wel eens, maar daar moet ik dan wel zin in hebben.

Ik hoop dat jullie de onderwerpen waar ik over zal gaan bloggen interessant vinden en ik zie ernaar uit om jullie reacties te lezen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.