Even voorstellen: gastblogger Jasmina

Een nieuw voorstelstuk, want vanaf vandaag gaat naast Angelique, ook Jasmina voor Aukjeswereld schrijven. Ook Jasmina zal om de week een artikel plaatsen en vandaag stelt ze zich alvast voor…

Hoi iedereen. 1 keer in de 2 weken op maandag mag ik mijn blogs delen op Aukjeswereld, super leuk en ik heb er ontzettend veel zijn in. Tegelijk vind ik het ook erg spannend, want ik ben nooit eerder gastblogger geweest.

Mijn naam is Jasmina, ik ben 34 jaar en woon samen met mijn man en dochter van 1,5  in het Westland. Ik heb hier niet mijn hele leven gewoond, want ben geboren en getogen in Stadskanaal (provincie Groningen). Ik ben nog vrij nieuw in de bloggerswereld en blog sinds kort op mijn eigen platform : Sparkles Inside.

De hele digitale snelweg is daarentegen niet nieuw voor mij. Ik ben jaren eigenaresse geweest van een webshop met een hoog cuteness gehalte en verkocht vooral alles wat met pen en papier te maken had. Echte post is iets wat je veel minder ziet, maar wat mij ontzettend blij maakt.

Mijn vader is Nederlands en mijn moeder Surinaamse. Op mijn 9e leerde ik al koken en het is altijd een passie van mij gebleven. Ik nodig graag mensen thuis uit, ik vind het dan ook helemaal niet erg om de hele dag in de keuken te moeten staan. Eten is in de Surinaamse cultuur erg belangrijk. Het maakt niet uit of er een baby geboren wordt, iemand gaat trouwen of iemand overlijdt… Er is altijd eten! Dit zal je dus ook terug zien in mijn blogs. Ik ben gek op de wereldkeuken en hou er van om nieuwe dingen uit te proberen. Zo heb ik tijdens mijn vakantie in Marokko ook een kookworkshop gevolgd in de Marokkaanse keuken.

Ik ben een druk en creatieve duizendpoot. Ben vaak met meerdere dingen tegelijk bezig en soms zo enthousiast dat ik chaotisch kan zijn. Ik ben gek op reizen en hoop nog heel veel van de wereld te mogen zien. Ik ben van mening dat je jezelf ontwikkeld als persoon, als je in contact komt met andere culturen en gewoontes. Er is dus nog genoeg in de wereld dat ik wil ontdekken.

Mijn dochter is mijn lichtpuntje als het soms moeilijk is, we hebben lang op haar moeten wachten maar ze is zo leuk! Een kleine ondeugende boef met oortjes voor de sier, die je hart doet smelten als ze je een kusje komt brengen. Het leven kan soms een uitdaging zijn als je chronisch ziek bent. Heel cliche maar wel heel waar: elke dag kan een feestje zijn, als je zelf maar de slingers ophangt.

Ik ben allergisch voor leugenaars of mensen die achterbaks zijn en vind het belangrijk om anderen te helpen. We hebben een dak boven ons hoofd, elke dag te eten en slapen in een schoon bed, kunnen op vakantie dus ik tel elke dag mijn zegeningen.

Ik hoop dat de onderwerpen waarover ik ga schrijven bij jullie in de smaak vallen. Ik sta altijd open voor feedback, vind je mn blogs leuk? Dan hoor ik het graag. Maar heb je verbeterpunten? Laat het me dan ook gerust weten. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Tot snel in mijn volgende blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.