“Ik ben goed zoals ik ben”- Kirsten

Helaas zijn er tegenwoordig steeds meer vrouwen onzeker. Dat is natuurlijk ontzettend jammer, dus daarom ben ik deze rubriek gestart. “Ik ben goed zoals ik ben!” Waarin ik door middel van een aantal vragen, vrouwen eens heel bewust, positief naar zichzelf laat kijken. Vandaag is Kirsten aan de beurt…

Wie ben je? 

Ik ben Kirsten, 34 jaar, 16 jaar samen met mijn man, waarvan 7 jaar getrouwd. Ik ben mama van twee zoontjes van drie en vijf en zwanger van mijn derde zoontje. Ik werk parttime op een Conservatorium als onderwijsassistent en ben eigenaresse van de Mama Lifestyle blog www.laviedemama.nl waar ik met heel veel plezier blog!

Als je jezelf zou moeten omschrijven aan de hand van drie positieve woorden, welke zouden dat zijn? 

Humoristisch, zorgzaam en creatief.

Ik hou van grapjes en humor. Ik probeer in mijn opvoeding ook zoveel mogelijk met humor te doen. Natuurlijk probeer ik ook streng te zijn maar sommige dingen kun je best wat luchtiger maken met humor :). Zorgzaam ben ik vooral voor mijn kinderen en man. En creatief is iets wat ik ook zeker ben, al zou ik willen dat ik er meer tijd voor heb. Gelukkig kan ik al heel veel creativiteit kwijt in mijn blog!

Noem drie redenen waarom je partner jou heeft gekozen. 

Deze heb ik even nagevraagd bij de desbetreffende partner ; ) Zijn antwoord: je ziet er goed uit, je bent een leuk persoon om mee om te gaan en ik vind je humor erg leuk.

Jouw vrienden vinden jou een fijne vriendin omdat:

Ik oprecht interesse in mijn vrienden toon en een goed luisterend oor ben. En ja volgens mij kunnen ze ook wel met mij lachen 🙂 En tot slot hou ik van gezelligheid en gezellige uitje. Dus een avondje bios, uit eten of gewoon lekker op de bank samen bijkletsen, daar kunnen ze mij altijd voor bellen!

Jouw collega’s vinden jou een fijne collega omdat: 

Ik dingen snel oppik en initiatief toon. Ik zal niet snel met mijn armen over elkaar zitten maar altijd vragen of ik mijn collega ergens mee kan helpen als mijn eigen werkzaamheden klaar zijn.

Jouw gezin vindt jou een goede moeder omdat:

Omdat ik alles zo goed mogelijk probeer te regelen en plannen en alles voor mijn kids zou doen.

Jouw kinderen vinden het leuk als je:
Als ik gek met ze doe. Gek dansen, of gekke bekken trekken. Gekke stemmetjes doen, dat soort dingen vinden ze erg grappig. En als we iets samen doen, zoals knutselen, puzzelen of een spelletje spelen.
Wat vind je mooi aan jezelf? 

Ik denk mijn lippen. Ze zijn mooi vol van zichzelf.

Wat vindt je partner mooi aan jou? 

Ik twijfelde dus ik heb even vals gespeeld en het aan hem zelf gevraagd. Zijn antwoord? Je billen…. Typisch mannenantwoord haha.

Wanneer voel jij je op je mooist? 

Als we een avondje uit zijn, ik een mooi jurkje aan heb, mijn haren heb gestyled en mijn best heb gedaan op mijn make up.

Waar ben je goed in? 

Zingen… Ik doe er verder helemaal niets mee, maar zing wel heel erg graag.

Noem ook een volledig nutteloos iets waar je goed in bent:

Zeuren, haha. Ik kan heel goed zeuren over kleine dingen….. Ben ik erg goed in, maar is echt compleet nutteloos…

Wanneer ben je trots op jezelf? 

Als ik naar mijn kindjes kijk. Dat hebben mijn man en ik toch maar mooi samen gemaakt. Twee (bijna drie) mannetjes, geboren uit liefde! Iets mooiers is er niet!

Kirsten, bedankt voor je antwoorden!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.