Mijn interieur vision board *

Ik heb het al vaker gezegd, ik wil een nieuw interieur. Ik ben onze donkere, koloniale meubels zo ontzettend zat. Nou weet ik ook wel dat het niet verstandig is om nieuwe meubels te kopen met een peuter in huis, maar dromen mag toch? En als het dan straks zover is, dan kan ik helemaal los gaan met mijn eigen vision board. Want dit is wat ik wil!

landelijke keuken

Onze keuken ben ik eigenlijk wel tevreden over. Natuurlijk, er kunnen altijd dingen anders en beter, maar deze blijft voorlopig zoals hij is. Al zou een mooie hanglamp boven de tafel het nog wel net wat sfeervoller maken. Nou zijn er natuurlijk honderdduizend lampen, maar ik zou voor een wat stoerdere, industriΓ«le hanglamp kiezen. Deze lampen heb ik allemaal gezien bij Directlampen.nl en ik denk dat ze allemaal wel mooi bij onze keuken passen, landelijk en sfeervol.

Dan de woonkamer. En tja, eigenlijk vind ik alleen de banken mooi genoeg om te laten staan. Als eerste wil ik de enorme boekenkast weg. daar wil ik graag een laag meubel voor de kindjes voor terug. Waaraan ze kunnen spelen en waar we bakken onder kunnen zetten om het speelgoed in op te bergen. Het liefst ook landelijk, dus mooi onbewerkt hout met stalen poten. Dat vind ik dan ook erg leuk voor de eettafel, maar nu ik erover nadenk kan de eettafel uit de woonkamer misschien wel helemaal weg? Daar zitten we toch nooit…

De salontafel mag ook weg. En dan wil ik er twee of drie kleinere tafeltjes voor terug. Sowieso pas als de kindjes wat groter zijn of als ze hun eigen plekje hebben om te spelen, want nu ligt de salontafel altijd helemaal vol met speelgoed en dat is dan niet meer zo handig.

En tot slot wil ik ook echt een ander televisiemeubel, en ons hoektafeltje mag gewoon helemaal weg. Een mooie plant daarvoor terug zou denk ik wel mooi zijn. En voor het tv meubel mag het ook wel wat stoerder en vooral ook wat minder massief. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik het perfecte tv meubel nog niet ben tegengekomen, maar deze vind ik ook wel grappig.

Nou ben ik zelf veel online en als het straks echt zover is dan maak ik zeker een nieuw Pinterest bord aan. Maar als je liever een offline Pinterest bord maakt dan kan je ervoor kiezen om eerst een moodboard te maken. Mocht je op zoek zijn naar een voorbeeld van een moodboard, kijk dan zeker even achter de link. Joyce maakte er namelijk eentje voor haar nieuwe huis en zo zie je meteen dat het heel makkelijk te maken is en heel praktisch in gebruik.

Voorlopig doen we het gewoon nog even met het interieur dat we hebben, maar de boekenkast is alvast op de foto gezet voor Marktplaats. Dus mocht je interesse hebben in een grote boekenkast, let me know πŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.