Van ledikant naar kinderbed, waar moet je aan denken? *

van ledikant naar kinderbed

Ik kreeg zo ontzettend veel lieve reacties, naar aanleiding van het filmpje op Instagram waar Aukje een slaapliedje voor Emmi zingt. Ook zeiden er veel dat Emmi zo lief bleef liggen. Ze vindt het heerlijk in Aukjes bed en dus zijn we alvast aan het oriënteren op een kinderbed…

Uit bed klimmen?

Al eerder liet ik weten dat Emmi bijna toe is aan een groter bed. Ze trekt steeds vaker zelf haar slaapzak uit dus de kans is groot dat ze vandaag of morgen ook probeert om uit haar bedje te klimmen. Zeker omdat ze zo op Maikel lijkt en ik me heb laten vertellen dat hij vroeger nog uit een stapel van drie bedjes op elkaar kon klimmen. Oeps! Dus om te voorkomen dat ook zij, net als haar grote zus, op een dag naast haar ledikant ligt, kunnen we maar beter alvast na gaan denken over de overstap van ledikant naar kinderbed.

Nieuw beddengoed

Nou schreef ik al eerder dat er dan waarschijnlijk een nieuw bed voor Aukje gaat komen, in plaats van voor Emmi. Waarom? Omdat het Emmi toch nog niet uitmaakt in wat voor bed zij ligt. Voor Emmi is het al super leuk en nieuw dat ze dan in een groot bed mag slapen in plaats van in een ledikant, dus of dat dan een nieuw bed is of het “oude” bed van Aukje maakt geen verschil. Voor Aukje daarentegen is het wel heel leuk als er een nieuw bed komt. Zeker als ze zelf nog uit mag kiezen wat voor een bed het gaat worden. Gaan we voor een bedhuisje, een (half)hoogslaper of misschien wel een tweepersoonsbed? Maar wat we ook kiezen, er moet sowieso nieuw beddengoed worden gekocht.

Nappiez beddengoed

 

Koalabedding

Koalabedding is gespecialiseerd in beddengoed voor dreumesen, peuters en kinderen. Dankzij jarenlange ervaring weten zij welke materialen geschikt zijn voor welke leeftijdsfase en kunnen ze het assortiment afstemmen op de behoeften van iedere leeftijdsgroep. Kwaliteit, comfort en betaalbaarheid staan centraal en de producten worden handmatig gecontroleerd op onzorgvuldigheden.  Zo weet je als ouder zeker dat jouw zoon of dochter van een goede en veilige nachtrust geniet. De producten  gaan bovendien jarenlang mee en kunnen zo ook voor een jonger broertje of zusje heel goed worden gebruikt.

Nappiez

Nappiez is het eigen merk van Koalabedding. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die je kind een gevoel van luxe geven en bovendien lang meegaan. Mocht je nou zelf ook nog nieuw beddengoed kunnen gebruiken voor de kinderen? Bijvoorbeeld een waterdichte molton, hoeslaken, een dekbed, kussen of dekbedovertrek? Met de code KOALA-AUKJESWERELD krijg je 10% korting op de collectie van Nappiez. Toch weer mooi meegenomen in de dure decembermaand 🙂 De code is geldig tot en met 13 januari 2019. Shop ze!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.