Angelique: Review Dooky car seat cover

autostoelhoes

Ken jij Dooky al? Van die fijne zonwerende beschermdoeken voor aan de kinderwagen? Maar ze hebben nog veel meer fijne producten, zoals deze gave autotoelhoezen…

Laatst kreeg ik de vraag of ik een product van Dooky wilde reviewen. Het merk Dooky kende ik sowieso van naam, maar ik was verder alleen op de hoogte van hun beschermdoeken voor de kinderwagen en de zonnekappen voor de autostoelen groep 0+. Blijkt dat ze veel meer producten in hun assortiment hebben zoals dekentjes, slabben, zonnebrillen en nog veel meer. Aangezien Dewi alweer 2 is geworden in juli en wij al vrij veel spullen voor haar hebben, koos ik uiteindelijk voor een autostoel hoes.

Ik had er eigenlijk nooit over nagedacht om zoiets te kopen voor haar. Wat op zich wel jammer is, want sinds onze vakantie naar Zuid-Frankrijk vorig jaar zijn wij erachter gekomen dat Dewi wagenziek is. Soms op lange ritten en soms juist op korte ritten raakt zij hierdoor misselijk en moet zij spugen. Op zich is de bekleding van onze autostoel prima te wassen, maar zo’n beschermhoes wassen is toch wel wat makkelijker. En de stoel ziet er gelijk een stuk mooier uit! Ook heel handig als de kinderen knoeien met hun eten of drinken.

autostoel hoes

Dewi haar reactie op het zien van de bekleedde stoel was “wow, mooi” en ze zit er met plezier in. Het bevestigen van de hoes is vrij simpel en het wijst zich eigenlijk vanzelf. Aan de bovenkant van de achterzijde zitten meerdere openingen om de gordels doorheen te kunnen halen, bij de zitkuil zitten ook twee openingen voor de gordels en onderaan zitten nog twee openingen voor het kliksysteem en het ‘touw’ waarmee je de gordels op maat kunt maken. De openingen zijn ruim genoeg zodat je niet moeilijk hoeft te doen met de wat grotere stukken.

Er zat ook nog een hoesje voor een hoofdsteun bij, maar er zit geen hoofdsteun bij onze autostoel. Tevens zit het bovenste deel van de beschermhoes, die om de zijkanten gaat, met klittenband vast aan het middenstuk zodat je hem makkelijker kan bevestigen. Bij ons was dat niet nodig en kon ik de hoes in een keer over de stoel plaatsen. Ik ben dus zeer tevreden en erg blij met mijn mooie beschermhoes!

Ken jij het merk Dooky al of ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar hun andere producten? Je koop de producten onder andere hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.