De leukste cadeautjes voor kinderfeestjes *

cadeautjes kinderfeestje

“Wat wil ze voor cadeautje?” Vaak is het één van de eerste vragen die je stelt als je kind een uitnodiging voor een kinderfeestje krijgt. Je wilt toch een leuk cadeautje meenemen, maar daar nou ook niet meteen de volle mep voor betalen. Daar heb ik wel een paar tips voor!

Toen Aukje voor de eerste keer werd uitgenodigd op een kinderfeestje, was het van een meisje uit de klas waar ze nog nooit mee had afgesproken. Ik kende haar nog niet zo goed, dus vroeg aan haar moeder wat ze voor cadeautje wilde hebben. Nou is het bij kleuters nogal snel goed, maar je wilt toch wel iets leuks geven. Maar wat is nou een goed budget? Ik persoonlijk vind € 7,50 echt prima voor een kinderfeestje. De ene keer heb ik geluk en scoor ik een cadeautje dat in de aanbieding is en de andere keer zie ik iets heel erg leuks dat er net boven zit, maar over het algemeen vind ik dit wel een prima uitgangspunt.

Nou ben ik zelf een ontzettende fan van Lobbes.nl. Een online speelgoedwinkel die zowel ontzettende budgetcadeautjes heeft, als de gewone en wat duurdere merkcadeaus. Als juf kocht ik hier regelmatig mijn afscheidscadeautjes voor het einde van het schooljaar. Je kan op categorie zoeken, maar ook op leeftijd, prijs, merk, thema of geslacht. Ideaal, want de site heeft zo ontzettend veel speelgoed dat je zo toch snel vindt wat je nodig hebt. En fijn detail, verzending binnen Nederland is gratis vanaf € 35,-, retourneren is helemaal gratis en wat je vandaag bestelt heb je morgen in huis. Ik hou ervan!

Ik heb twee lijstjes gemaakt, eentje voor jongens en eentje voor meisjes. En ja alles moet genderneutraal tegenwoordig enzo, maar soms werkt dit gewoon even makkelijk. En ik ben van mijn eigen uitgangspunt uit gegaan, € 7,50 als gemiddelde en kinderen van kleuterleeftijd.

cadeautje kinderfeestje meisje

Voor meisjes:

 1. Houten rijgkralen, om zelf de mooiste armbanden en kettingen te maken € 7,99
 2. L.O.L. Surprise Glitter Schudbol € 6,99
 3. Ministeck box € 7,49
 4. Barbie € 7,99
 5. SES Gips Gieten € 7,85
 6. Shimmer and Shine strijkkralen € 6,99
 7. K3 kwartet € 5,99
 8. Playmobil prinses € 3,99
 9. Hatchimals verrassingsei € 5,99
 10. Eenhoorn vriendenboek € 8,95

cadeautje kinderfeestje jongen

Voor jongens:

 1. SES Edelstenen opgraven € 7,95
 2. Papieren vliegtuigjes stap voor stap € 7,95
 3. SES Figuren Gieten Enge Beesten € 8,75
 4. Playmobil € 7,49
 5. Trixx 360 Short Ramp set € 6,95
 6. Kwartet € 4,99
 7. Monster Cars Vriendenboek € 7,95
 8. De Poepfabriek € 4,99
 9. Engino Qboidz Luchtvaartuigen, 4in1 € 8,-
 10. Clics Build & Play – Helikopter € 5,75

Zoals je ziet, hoeft het dus helemaal niet duur te zijn, een cadeautje voor een kinderfeestje. En ze zijn allemaal ontzettend leuk toch? Heb jij nog een leuke aanvullende tip? Dan hoor ik het graag!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.