Casper en Emma, op jacht naar de schat

casper en emma op jacht naar de schat

“Casper Emma?” Twee grote puppyogen kijken me aan. Als het aan Emmi ligt dan kijkt ze de hele dag naar de televisie en dan het liefste naar Casper en Emma. Extra boffen dat we deze week alvast mochten kijken naar hun nieuwste film: Op jacht naar de schat!

Op jacht naar de schat

Vanaf vandaag draait de nieuwste film van Casper en Emma in de bioscoop; ‘Op jacht naar de schat’. Een film van Just4Kids, geschikt voor het hele gezin. Hier in huis kijken we al jaren naar Casper en Emma, zowel alle voorgaande films als de series doen het hier altijd erg goed. Aukje kijkt er graag naar, maar tegenwoordig Emmi dus ook. Daarnaast is het ook nog eens een kinderfilm die je als ouders ook heel goed mee kan kijken, super fijn!

Casper en Emma

Casper en Emma zijn twee vriendjes die bij elkaar in de kleuterklas zitten en samen de leukste avonturen beleven. Met de opa en moeder van Emma, de ouders en grote zus van Casper en niet te vergeten hun twee knuffeldieren; Welpje en Mevrouw Konijn. De twee hoofdpersonen, Casper en Emma, zijn door de jaren heen al door meerdere acteurtjes gespeeld, maar dat maakt voor onze meiden niet uit. Casper en Emma zijn leuk, alle Caspers en Emma’s!

Over de film

In deze nieuwste film mogen de vriendjes de zomer doorbrengen in het oude strandhuis van opa. Ze hebben het enorm naar hun zin en ontdekken dan ineens een schatkistje op het strand. Dit schatkistje leidt Casper en Emma het hele eiland over, op zoek naar de volgende schat. Wat blijkt, het schatkistje blijkt nog van opa van vroeger te zijn geweest! Wat bijzonder! Na dagen zoeken en speuren ontdekken de twee de mooiste schat van allemaal, maar wat dat is dat verklap ik natuurlijk nog even niet…

Wat vonden wij ervan?

De film is weer ontzettend leuk, precies zoals je gewend bent van Casper en Emma. De meisjes hebben de hele film afgekeken en zelfs onze wiebelende peuter kon stil blijven zitten. Dat is een goed teken! Mocht je nog twijfelen om naar de bioscoop te gaan dan kan ik bij deze je twijfel wegnemen, ga! Hij is het waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.