Christmas Spirit Giveaway

christmas spirit giveaway

Dit jaar heb ik voor het eerst een Sinterklaaspakket gemaakt voor een ander gezin, een gezin dat zonder ons pakket, geen Sinterklaas had kunnen vieren. We lijken het soms te vergeten maar ook in Nederland zijn er genoeg gezinnen die met moeite rond kunnen komen. Speciaal voor deze gezinnen is nu dus ook deze Christmas Spirit Giveaway. Samen met 7 andere bloggers versturen we 8 mooie pakketten en jij kan aangeven wie daarvoor in aanmerking komt!

Samen spelen, leren delen

“Mama, horen er met Kerst dan geen cadeautjes onder de Kerstboom?” Een dappere poging van Aukje, om toch nog een keer verwend te worden. Maar onze kinderen hebben genoeg gekregen de laatste tijd en nu is het tijd om te leren dat niet alle kinderen het zo goed hebben als wij. Hier in huis is het namelijk net een speelgoedwinkel, overal ligt speelgoed en er wordt lang niet overal mee gespeeld. Sterker nog, sommige dingen zijn nog nieuw. Als blogger krijg je natuurlijk regelmatig speelgoed opgestuurd om te reviewen en ondanks dat we al regelmatig spullen daarvan weggeven, blijft er nog genoeg liggen. Kerst is een mooi moment om het eens te hebben over wat we voor anderen kunnen betekenen.

Geen cadeautjes onder de boom

Nou zijn er in Nederland genoeg gezinnen die niet of nauwelijks rond kunnen komen elke maand. Zij zijn blij als ze met Kerst überhaupt iets te eten hebben dus aan cadeautjes wordt al helemaal niet gedacht. Nou zijn cadeautjes natuurlijk luxe producten, maar hoe leuk is het als juist deze mensen ook een keer worden verrast met een fijn pakket met leuke extra’s. Denk aan speelgoed voor de kinderen, maar ook iets fijns voor de ouders. Denk aan het trotse snoetje van de kinderen wanneer ze ook eindelijk een nieuw cadeautje op school kunnen laten zien, of dat ze ook eens een rondje door de klas mogen lopen in hun nieuwe kleren. Dingen die voor ons heel vanzelfsprekend zijn, maar helaas niet voor iedereen.

Christmas Spirit Giveaway

Geheel in de kerstgedachte organiseren Miriam, Merel, Fleur, Linda, Marjolein, Mahwish, Kim en ik daarom de Christmas Spirit Giveaway. Wij hebben allemaal een mooi pakket samengesteld om weg te geven. De pakketten zijn allemaal anders en wat erin zit blijft een verrassing. Over mijn pakket kan ik wel alvast verklappen dat ik genoeg meisjes spulletjes heb om weg te geven. Spullen voor een zwangere mama to be, baby’s en meisjes tot een jaar of zes. Ik heb zelf nou eenmaal geen jongens, maar gezinnen met jongens kunnen wellicht wel terecht bij één van de andere bloggers die meedoen met de actie (alle blogs komen in de loop van de dag online).

Hoe kan je meedoen?

Je kan bij deze Christmas Spirit Giveaway niet meedoen voor jezelf, maar slechts voor een ander. Ken jij iemand of een gezin dat met Kerst wel een leuk extraatje kan gebruiken? Stuur me dan voor 18 december een mailtje op info@aukjeswereld.nl o.v.v. “Christmas Spirit Giveaway” en vertel me om wie het gaat, hoe de gezinssamenstelling is en waarom zij het verdienen. Op 18 december zal ik kijken wie het pakket gaat ontvangen, dus je krijgt alleen een reactie als ik jouw inzending heb uitgekozen. Dan heb ik namelijk nog de adresgegevens nodig 😉 Kijk ook zeker even bij de andere dames, want wie weet sluiten die pakketten ook wel goed aan bij jouw inzending!

Volg je mij al op Pinterest, Instagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.