Echte zussenliefde!

Soms worden ze gek van elkaar, maar over het algemeen zijn ze ontzettend gek op elkaar. Dan heb ik het over Aukje en Emmi. Ik heb al vaker uitgesproken dat ik het zo mooi vind om te zien wat een bijzondere band die twee samen hebben. En op deze momenten smelt ik helemaal van liefde…

  • Als de zusjes elkaar ’s ochtends weer zien, nadat ze elkaar een hele nacht hebben moeten missen. Dan gaan er altijd eerst twee mollige armpjes om Aukjes nek en knuffelen de dames elkaar een goedemorgen. Zo lief! Als ze ’s avonds gaan slapen dan gaat het trouwens net zo, eerst even knuffelen, een dikke kus en dan pas naar bed.
  • Tijdens het ontbijt, als ze hun eten met elkaar delen. Alle hagelslagjes die van Aukjes boterham af vallen worden aan Emmi gegeven en zij gooit haar korsten dan weer naar Aukje 😉
  • Sowieso kunnen Aukje en Emmi heel goed delen samen, zo schattig. Emmi mag altijd mee eten met Aukjes ijsje. Ook als ze een koekje of snoepje heeft, denkt ze altijd aan Emmi en vraagt ze of Emmi ook een stukje mag.
  • Als een ander kindje iets van Emmi af wil pakken of pijn wil doen, dan beschermt Aukje haar kleine zusje. Dit is echt zo ontzettend lief en schattig, zeker omdat Aukje zelf eigenlijk ook helemaal geen held is. Maar voor haar kleine zusje doet ze dat gewoon even!
  • Wanneer ze elkaar aan het lachen maken. Heerlijk hoe Emmi de slappe lach kan krijgen om dingen die Aukje doet. En hoe Aukje er dan nog even een schepje bovenop doet omdat ze het zo leuk vindt dat Emmi reageert. Zo schattig!
  • De reactie van Emmi als ze Aukje ziet. In het echt of op een foto, dat maakt niet uit. Ze begint te trappelen en springen en wordt helemaal enthousiast. Aukje kan niet wachten totdat Emmi haar naam uit kan spreken.

Natuurlijk is het niet altijd alleen maar liefde tussen die twee hoor. Maar daarover later deze week meer… 😉

Hebben jouw kindjes ook zo’n bijzondere band samen?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.