3 Manieren om in beweging te blijven met jonge kids *

fietskarren

De zon schijnt door de ramen naar binnen en je kunt niet wachten om lekker een rondje te gaan hardlopen. Maar ja, je kunt je peuter moeilijk meenemen? Of kan dat wel…?

Je kent het vast wel, als kersverse ouders is het ontzettend zoeken naar een nieuw ritme. Alles draait om de kleine en je komt nauwelijks nog toe aan tijd voor jezelf. Naarmate je kleintje wat ouder wordt, durf je voorzichtig meer aan jezelf te denken. Je bent eraan toe om wat meer te gaan bewegen, opnieuw conditie op te bouwen. Maar hoe doe je dat eigenlijk met een kleintje? Die kan je moeilijk alleen thuislaten. Maar dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet. Jullie kunnen er lekker samen op uit. Dus trek die sportieve outfit maar alvast onder het stof uit, want het weer is er nu perfect voor!

Fietskarren

De fietskarren van Thule zijn speciaal ontworpen om mee te fietsen, joggen, wandelen en skiën! Terwijl je kindje(s) heerlijk comfortabel (en veilig!) in een zitje liggen of zitten, kan jij werken aan je conditie. De kinderen vinden het heerlijk om lekker buiten te zijn en te kijken naar de omgeving terwijl jij ondertussen lekker aan het fietsen bent. De fietskarren zijn niet alleen fijn voor praktisch gebruik, denk aan bijvoorbeeld even op en neer naar school of de supermarkt, maar zijn ook ideaal voor langere fietstochten. Zo kan je bijvoorbeeld eerst de oudste naar school brengen om daarna lekker door te fietsen met de jongste. Leg het zitje achterover zodat de kleine een dutje kan doen, terwijl jij nog wat sneller doortrapt.

fietskar

Wandelen

Ben jij meer van het wandelen dan van het fietsen? Ook daar zijn de fietskarren uitermate geschikt voor. In dat geval plaats je het derde wiel aan de voorkant en je kunt lekker gaan wandelen met je kindje(s). Heb je twee kindjes waarvan er eentje al kan lopen? Begin dan lekker samen lopend, duw bijvoorbeeld samen de fietskar vooruit. Als je kindje moe wordt dan kan hij lekker in de kar gaan zitten om uit te rusten. Wil je liever joggen dan wandelen? Ook dat is geen probleem. De kinderen zitten droog en uit de wind en heerlijk comfortabel in hun volledig gevoerde zitjes.

Hardlopen

Ben jij meer toe aan het echte werk? Lekker hardlopen met de kids? Ook dat kan heel goed met de Thule Chariot. Er zijn verschillende varianten die allemaal makkelijk om te bouwen zijn voor verschillende activiteiten. Heb je liever een sportieve kinderwagen om mee te gaan hardlopen, waar dus maar één kindje in kan? Ook die zijn er genoeg! Lekker sportief bezig zijn, samen met je kindje. Hoe gezellig is dat?!

Thule

Of het nu de spectaculaire natuur ontdekken is of de wereld rondreizen met familie en vrienden, we willen allemaal graag genieten van een actief leven.

Bij Thule delen ze de wens om vaker te genieten van onze passies. En dat betekent ook minder zorgen hebben over hoe we al het nodige kunnen meenemen. Al meer dan 75 jaar creëert Thule oplossingen om de avonturen in het leven te vereenvoudigen. Hun aandacht is volledig gericht op het ontwikkelen van slimme, stijlvolle producten die milieuvriendelijk zijn, van hoge kwaliteit, en veilig en gemakkelijk in gebruik. En dat allemaal zodat jij de spullen mee kunt nemen die je het dierbaarst zijn.

Wat je passie ook is, wat je ook najaagt.
Waar je ook heen gaat, wat je ook meeneemt.
Met Thule kun je volop genieten van je actieve leven.

Bring your board
Bring your bike
Bring your skis
Bring your gear
Bring your kids
Bring your love
Bring your dreams
Bring your passion
Bring your life.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.