Sinterklaastip: Geef een ster cadeau! *

geef een ster

“Mama ik zie een hele mooie ster!” Stiekem moest ik grinniken, want ik weet dat ik over een aantal weken kan zeggen dat het misschien wel haar eigen ster is. Onze meiden krijgen namelijk iets ontzettend gaafs en bijzonders van Sinterklaas, een eigen ster!

Zoveel speelgoed

Overal om me heen hoor ik hetzelfde, elk jaar weer. Wat moeten we nu weer voor de kinderen kopen, ze hebben al zoveel speelgoed… Hier is het niet anders, met twee meiden die dezelfde interesse qua speelgoed hebben, staat het huis behoorlijk vol. Eerlijk is eerlijk, met driekwart van het speelgoed wordt niet of nauwelijks gespeeld. Elk jaar is het dan ook weer een enorme uitdaging om met verjaardagen of Sinterklaas, weer leuke cadeaus te bedenken die niet ergens in een hoekje belanden.

ster geven

Een uniek cadeau

Dit jaar krijgen de meiden daarom een uniek cadeau. Een cadeau wat niet in een hoekje weg gaat liggen stoffen en waar ze wel elke dag naar kunnen kijken. Nou ja, bijna elke dag dan 😉 De meisjes krijgen hun eigen ster! En niet gewoon zo’n geel sterretje in de vorm van een knuffel ofzo, nee, een echte ster, aan de hemel. Een echte, geregistreerde, ster, die naar de zusjes is genoemd en die ze zelf kunnen opspeuren met behulp van de coördinaten en een speciale app. Hoe bijzonder is dat?! Dat je ’s avonds samen naar boven kijkt en kunt zeggen “daar is de kleine beer, daar de grote en dat daar, dat is onze ster”.

Online Star Register

De website Online Star Register is een website waar je zelf een ster kunt laten registreren. Zo kan je dus een ster cadeau geven aan wie je maar wilt. Je kunt bijvoorbeeld een ster cadeau geven als troost bij een overlijden, maar ook bij fijne gebeurtenissen, zoals een verjaardag, moederdag, een jubileum, voor Kerst of voor Sinterklaas. Je kunt overigens voor nog veel meer gelegenheden kiezen, maar onze meiden krijgen dus dit jaar van Sinterklaas en de Sterrenpiet een geweldig Sinterklaas cadeaupakket.

ster cadeau

Sinterklaas cadeaupakket

Het Sinterklaas cadeaupakket ziet er om te beginnen al mooi uit, in een elegante cadeauverpakking. In het mapje zitten een gepersonaliseerd certificaat, een gepersonaliseerde brief, een code uitlegblad, een glow in the dark sterrensticker, een gedetailleerde, draaibare sterrenkaart en een kaartje met persoonlijke tekst (ik heb hierop een tekst laten zetten namens de Sterrenpiet). Fijn voordeel, het pakket zit in een stevige, onherkenbare enveloppe die door de brievenbus past. Je ziet aan de buitenkant dus niet wat erin zit, wel zo veilig in deze tijd 😉

OSR Star Finder App

Daarnaast is er een ontzettend gave app beschikbaar, waarmee je de ster op ieder moment van de dag kunt bekijken. Is het een keer niet zo helder, dan kijk je toch fijn via de app. Daarnaast kan je op de site je ster in 3D bekijken. En niet alleen je eigen ster, maar je kunt in het register ook allerlei andere sterren opzoeken. Super leuk!

Dus, weet jij ook niet zo goed wat de Sint dit jaar weer voor cadeau moet geven, of is er iemand in jouw omgeving gek van de sterren, je bestelt dit unieke Sinterklaas cadeaupakket nu tijdelijk met een fijne korting. Wie weet kijken we op 5 december dan wel samen naar de prachtige sterrenhemel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.