Nooit meer uitglijden met de sweakers zwemsokken

sweakers

“Pas op! Kijk uit! Voorzichtig! Rustig lopen!” Hoor jij het jezelf ook steeds opnieuw zeggen bij het zwembad? Vanaf nu niet meer, want met de anti slip zwemsokken van Ockyz hoef je niet meer bang te zijn voor ongewenste glijpartijen. Wij hadden al een paar zwemsokken in huis voor Aukje, maar ook Emmi heeft ze inmiddels al mogen uittesten…

Zwemsokken

Vorig jaar kregen we voor de eerste keer een paar zwemsokken opgestuurd. Vooraf was ik nog wat sceptisch, maar na een paar succesvolle en glibbervrije zwemuitjes was ik om. Aukje gaat nooit meer zonder zwemsokken het zwembad in! Wat zijn de Sweakers ontzettend fijn en het gaf me echt veel rust in het zwembad omdat ik zag dat Aukje zonder uit te glijden door het zwembad kon lopen. Nu Emmi ook kan lopen kon zij natuurlijk niet achterblijven. Ook zij heeft de zwemsokken inmiddels al mogen testen en ook voor Emmi is het ideaal. Emmi liep stevig door het zwembad en zowel in het water als op de kant stapte ze zelfverzekerd rond. Fijne bijkomstigheid, ik vind de sokken niet alleen fijn tegen het uitglijden, maar ook vind ik het wel hygiënisch. En daarnaast zijn de voetjes ook extra beschermd tegen steentjes of andere gekke dingen waaraan ze zich kunnen bezeren.

ockyz

Zwemsokken versus zwemschoenen

Ik kan me nog herinneren dat ik vroeger zelf altijd van die waterschoentjes aan moest op vakantie. En altijd was er iets wat niet fijn zat, of het slotje knelde of er zat een steentje in de schoen. Maar daar heb je met Ockyz Sweakers geen last van, deze zitten als gegoten en beschermen niet alleen tegen uitglijden maar ook tegen kleine steentjes. Wat mij betreft zijn de zwemsokken dus fijner dan zwemschoenen.

Sweakers

De Sweakers zijn een soort sokken met open tenen, gemaakt van sneldrogend en ademend materiaal. De Sweakers zijn beschikbaar in acht verschillende designs en verkrijgbaar vanaf maat 19 tot en met maat 46, hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor groot en klein. Een groot voordeel van de Sweakers vind ik dat één paar geschikt is voor vier schoenmaten, ze gaan dus lekker lang mee.

sweakers

Ockyz

Ockyz heeft overigens nog meer dan alleen maar zwemsokken, zo hebben ze bijvoorbeeld ook ontzettend leuke badkleding. En op dit moment hebben ze een leuke actie, je kan een badpak, bikini of zwembroek naar keuze combineren met een paar Sweakers voor maar € 24,95! Of kies je liever voor twee paar Sweakers met korting? Ook dat kan, als je nu twee paar Super Basic Sweakers koopt betaal je € 25,- in plaats van € 29,95. Maar het allerbeste is natuurlijk gewoon meedoen aan deze winactie, dan mag je namelijk een paar Sweakers uitzoeken en die krijg je dan helemaal voor niks!

Win!

Wil jij graag een paar Ockyz sweakers winnen? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de Facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 29 mei. Op 30 mei krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Enne, kan je niet zolang wachten dan kan je de Sweakers kopen bij Ockyz.com vanaf € 14,95. Heel veel succes!

Gefeliciteerd Myrna! Veel plezier met de Sweakers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.