Dit krijgen onze kinderen van Sinterklaas dit jaar

sinterklaascadeautjes

Nog maar een paar weekjes en dan is het zover, pakjesavond! Wegens drukke agenda’s vieren we het dit jaar al lekker vroeg, nog in november, en daarom ben ik er ook al helemaal klaar voor. Dit krijgen de meisjes dit jaar in hun schoen en op pakjesavond…

Voor Aukje en Emmi

Ik begin met de twee gezamenlijke cadeaus. Dit te leuke winkelwagentje zag ik in de webshop bij Lidl en ik weet zeker dat deze bij beide dames in de smaak gaat vallen. Ook krijgen ze de barbecue van VTech. Ik heb deze alweer een tijdje terug gewonnen bij Sofie en hem dus bewaard voor pakjesavond. De ijscokar is hier een ontzettend groot succes dus ik verwacht dat dat het hiermee niet anders is en dat dit wel het topcadeau van de avond gaat worden.

Voor Aukje

sinterklaascadeaus meisje 6 jaar

Aukje is een ontzettende knutselkont en speelt eigenlijk zelden met speelgoed. Daarom heb ik bewust alleen maar knutselspulletjes gekocht, dan weet ik zeker dat het niet achterin de kast gaat liggen verstoffen. Het komt bijna allemaal van de Kruidvat en Action dus qua budget zit ik dit jaar ook niet zo heel hoog, fijn! Omdat Aukje gek is op nagellak heb ik naast de knutselspulletjes ook een leuk setje met vrolijke kinderkleurtjes gekocht, zodat ze niet meer met mijn nagellak aan de haal gaat 😉 en omdat de juf in mij vond dat ze ook wel iets educatiefs mocht krijgen kocht ik er twee leesboekjes bij. De bofkontjes mogen overigens ook nog een lijstje aanleveren bij oma, en daar staat wel iets meer speelgoed op geloof ik.

Voor Emmi

sinterklaascadeaus meisje 2 jaar

Voor Emmi vond ik het best moeilijk. Ze speelt het liefste met haar poppen, vandaar dat ik best wat poppenspul heb uitgezocht. Daarnaast is ook de speelkeuken nog steeds favoriet dus deze te leuke set van Bosch kon ik niet laten liggen. Nog wat om te knutselen en wat praktische dingen zoals pyjama’s en sokken en tot slot nog een tandarts speelset. Hier heeft ze van de zomer bij Quinn (van Monique) flink mee gespeeld dus hopelijk valt hij ook thuis in de smaak.

schoencadeautjes meisje

Schoencadeautjes

En tot slot nog de schoencadeautjes. Ik schreef gisteren al dat ze de ene dag een cadeautje krijgen en de andere dag iets van snoepgoed. Volgens mij heb ik alleen een telfoutje gemaakt en heb ik één ding teveel, dus ze mogen of een keer extra hun schoen zetten of de adventskalenders verhuizen naar pakjesavond. Ze krijgen steeds hetzelfde, op één keer na, om ruzie te voorkomen haha. De cadeautjes zijn glow in de dark unicorns, voor aan de binnenkant van hun bedhuisjes, L.O.L. stickers en voor Aukje bedels voor aan haar loombandjes en voor Emmi een knuffelhondje in een hokje.

Ben jij ook al klaar voor Sinterklaas dit jaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.