De leukste speelgoed adventskalenders

speelgoed adventskalenders

Volgende maand is het zover, de feestelijkste maand van het jaar. Als kind kregen wij standaard met Sinterklaas een chocolade adventskalender, maar net zoals met zo ongeveer alles, worden ook de adventskalenders steeds groter en spectaculairder. Maar wat zijn ze leuk! Er zijn onder andere beauty adventkalenders, wijn adventskalenders en speelgoed adventskalenders, en van deze laatste zet ik vandaag de leukste op een rijtje…

Voordat ik de Kerst adventskalenders laat zien, wil ik eerst de PLAYMOBIL Sinterklaas adventskalender laten zien. Super leuk! Lekker aftellen naar Sinterklaas en daarna door met de Kerstkalender hihi. Deze Sinterklaas adventskalender kost €42,95 en telt af van 16 november tot en met 6 december.

Sinterklaas adventskalender

speelgoed adventskalender

speelgoed adventskalender

speelgoed adventskalender

  • Schleich adventskalender. Schleich heeft verschillende adventskalenders. Denk aan thema’s zoals De Boerderij, Bayala Elfen, De Paardenclub, Wild Life of Dinosaurus.
  • LEGO adventskalender. Ook LEGO heeft verschillende kalenders. Denk aan een LEGO Friends, LEGO Star Wars of LEGO City kalender. Daarnaast zijn ook de verschillende varianten uit voorgaande jaren nog te koop.
  • PLAYMOBIL adventskalender. En tot slot nog de PLAYMOBIL adventskalenders. Er zijn ontzettend veel verschillende kalenders van PLAYMOBIL te koop. Denk aan de Paardrijclub, Topagents, Kertsatelier, Kerstfeest, 1-2-3 dierenbos, Piratenfeestje, Verjaardagsfeestje in feeënland en nog veel meer. Neem vooral zelf even een kijkje zodat je ze leukste kalender voor jouw kind(eren) weet te bemachtigen!

speelgoed adventskalender

Krijgt jouw kind een speelgoed adventskalender en zo ja, welke?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.