Win een Stokke Flexi Bath + Plug + Toy Cups * GESLOTEN

stokke flexi bath

“Mama uit!” Met gestrekte armpjes staat Emmi in bad. Ze vindt het maar niks en wil eruit. Sinds kort vindt Emmi het grote bad maar eng. Waar het aan ligt, geen idee, maar die kleine nageltjes worden in bad nou eenmaal schoner dan onder de douche en dan is het Flexi Bath van Stokke ideaal, want daar wil ze wel in. Lekker spetteren in een compacter en veiliger badje en dit fijne kinderbadje mag ik vandaag weggeven!

Stokke Flexi Bath

Een bad is bijna onmisbaar in een huis met kleine kinderen. En natuurlijk kan je de kindjes ook gewoon lekker mee onder de douche nemen, maar lekker badderen vinden ze vaak toch ook wel erg fijn. Maar wat als je nu geen bad in huis hebt? Vroeger zette ze de kinderen dan gewoon in de gootsteen. Dat kan nog steeds natuurlijk, maar een makkelijkere oplossing is het Stokke Flexi Bath. Een lichtgewicht, opvouwbaar kinderbadje dat je op kunt zetten waar je maar wilt. Het Stokke Flexi Bath is geschikt voor pasgeboren baby’s en kinderen tot ongeveer 4 jaar. Het badje heeft een stop met warmtesensor en is opvouwbaar, zodat hij makkelijk kan worden opgeborgen maar ook ideaal is voor op reis.

Anti Slip

Ben je ook altijd bang voor glibberende kinderen? Met het Flexi Bath hoef je niet met losse anti slip matten te sjouwen want de bodem van het badje is gemaakt van anti slip materiaal. Fijn, want zo heeft je kindje meer grip en hoef je niet bang te zijn voor ongewenste glijpartijen.

flexi bath plug

Flexi Bath Plug

Nou had het Flexi Bath al een stop waarmee je na het badderen het water makkelijk weg kon laten lopen, maar sinds kort is deze stop vernieuwd en zit er een warmtesensor in. Dat is nog eens makkelijk! Is de stop zwart, dan is het water koud. Is de stop paars (aubergine kleurig) dan is het water lekker warm en als de stop rood kleurt is het water te heet. De plug is ook los te koop voor € 8,-.

stokke flexi bath

Newborn Support

Voor pasgeboren baby’s is er ook nog de Newborn Support verkrijgbaar. Een speciale inleg voor de allerkleinsten waarmee ze extra veilig in het badje liggen. De Newborn Support heeft zelfs een design award gewonnen. Het biedt een optimale ergonomische ondersteuning voor je baby vanaf de geboorte. Zo hoef je dus geen ander speciaal babybadje te kopen maar ben je met dit badje voor de eerste vier jaar al klaar. Tot en met 31 december kost het Stokke Flexi Bath met Newborn Support maar € 49,- in plaats van € 57,-.

stokke toy cups

Toy Cups

Wat overgieten, water scheppen, water omgooien en water knoeien. De leukste dingen die je in bad kan doen volgens mij. Bij ons op de badkamer ligt er allerlei badspeelgoed, maar met gewone bekertjes wordt toch het liefste gespeeld. Daar speelt Stokke mooi op in met de speciale Toy Cups. Een setje van vier stapelbare bekers en een dekseltje. De cups hebben vrolijke kleuren en door de gaatjes in de bodem van sommige cups kan er ook mee worden gesproeid. De cups zijn vrij van schadelijke stoffen en dus veilig om in te bijten en ze zijn vaatwasbestendig, fijn! De Toy Cups kosten € 15,-.

Stokke Flexi Bath

  • Voor als je geen bad in huis hebt
  • Om mee op vakantie te nemen
  • Om in het grote bad te zetten, zodat je niet zoveel water verbruikt
  • Voor als je kindje het grote bad eng vindt
  • Om in de zomer lekker buiten te zetten

Win!

Wil jij wel een Stokke Flexi Bath + Plug + Toy Cups winnen? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 26 november. Op 27 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Annabel! Heel veel plezier met het badje!

Doe je ook al mee met deze winacties van mijn mega winweek:

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.