De vitaminesprays van Best Choice *

vitaminespray

Onze kinderen zijn beiden geen echte groente-eters. Aukje eet inmiddels wel het een en ander en durft ook steeds meer te proberen, maar Emmi eet werkelijk niks qua groenten. Toch wil ik graag dat ze voldoende vitamines binnen krijgen en sinds kort heb ik daar een hele handige vitaminespray voor!

Gevarieerd eten

Ik probeer onze kinderen zo gezond, gevarieerd en regelmatig mogelijk te laten eten. Bij de een lukt dat beter dan bij de ander, maar ik doe ik ieder geval mijn best. Om er zeker van te zijn dat ze niks tekort komen, vul ik graag aan met voedingssupplementen. Tot voor kort deed ik dat met tabletjes, maar tegenwoordig heb ik een handige vitaminespray in huis. Ideaal voor als je kind de tabletjes niet lekker vindt of voor als je zelf moeite hebt met het innemen van pillen.

Vitaminespray

Toen ik voor het eerst hoorde over de vitaminespray wist ik niet zo goed wat ik ervan moest denken maar na een tijdje kon ik eigenlijk alleen maar voordelen ontdekken. Ik heb zelf namelijk moeite met het slikken van tabletten (een simpele paracetamol is al ellende) dus ook voor mij zou dit ideaal zijn. Vier keer sprayen en klaar. De vitaminesprays hebben een lekkere fruitsmaak en doordat het vloeibaar is worden de vitamines direct opgenomen in de mond. Je hoeft het niet in te nemen met water en het is glutenvrij (jeej), geschikt voor diabeten en vegetariรซrs.

Voor kinderen

Speciaal voor kinderen is er een Multivitamine junior. Aukje vindt het geweldig als ze ermee in haar mond mag sprayen en weet zelf ook heel goed dat ze eerst goed moet schudden en dan twee keer mag sprayen. Het flesje is klein en daardoor kan je het makkelijk meenemen en tot 6 jaar doe je zeker twee maanden met een flesje. Vanaf 7 jaar spray je vier keer per dag, dus dan gaat een flesje een maand mee. Alsnog niet duur, want een flesje vitaminespray kost โ‚ฌ 13,32 en gaat dus een tot twee maanden mee.

Best Choice

Best Choice Vitaminespray is een voedingssupplement in een handige sprayvorm, die het makkelijk maakt om dagelijks de juiste hoeveelheid vitamines binnen te krijgen. De vitamines worden direct opgenomen in het mondslijmvlies, wat zorgt voor een snellere/betere opname. Omdat je geen water hoeft te gebruiken bij de inname, is het ook ideaal voor onderweg.

De Beste Choice Vitaminesprays zijn: alcoholvrij, geschikt voor diabeten/vegetariรซrs en veganisten, glutenvrij en zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

10 verschillende vitaminesprays

Best Choice heeft maar liefst tien verschillende vitaminesprays in het assortiment. Sprays speciaal voor moeder en kind, voor ouderen en reguliere sprays:

  • Best Choice Vitamine D Zwangerschap
  • Best Choice Vitamine D Baby Spray
  • Best Choice Good Night melatonine
  • Best Choice Multivitamine Spray
  • Best Choice Multivitamine Junior
  • Best Choice Vitamine B Complex
  • Best Choice Vitamine B12
  • Best Choice Co-enzym Q10
  • Best Choice Vitamine D 1000
  • Best Choice vitamine D + K2

Wat vind ik van de vitaminesprays?

Ook ik eet gezond, gevarieerd en regelmatig, maar wil toch graag wat extra vitamines innemen. In verband met mijn intoleranties is mijn weerstand soms gewoon wat lager en dan is het fijn om wat extra’s binnen te krijgen, zodat ik er niet teveel last van krijg. Ik vind de smaak van de vitaminespray erg lijken op die van bruistabletten, zo’n sinaasappelsmaak. Niet perse heel erg lekker maar ook zeker niet vies. Het flesje is makkelijk in het gebruik en ik moet toegeven dat ik dit ook braaf elke dag gebruik. Potjes met vitaminepillen worden hier meestal op den duur weggegooid, gewoon omdat ik vergeet om ze in te nemen. Sprayen kost gewoon net wat minder moeite en daardoor doe ik dit wel.

Ik ben dus positief verrast door de vitaminesprays. Het is fijn in gebruik en ik merk dus al na een paar dagen dat ik dit sneller inneem en het beter vol kan houden. Inmiddels zit het al in mijn standaard ochtendroutine en ben ik er dus al helemaal aan gewend. Veel fijner dan elke ochtend staan vechten met een tablet!

Neem jij ook elke dag extra vitamines in?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.