Win de Video van Sint!

Jaaaaaa het is weer zover, vandaag komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Tenminste, als het goed is want ze hebben het wel weer spannend weten te maken hoor. Maar laten we er maar gewoon even vanuit gaan dat alles goed komt, en dat we vanavond allemaal weer gezellig onze schoen mogen zetten 😉 En dan wordt het aftellen, aftellen naar 5 december. Een van de leukste avonden van het jaar als je het mij vraagt, zeker als je pakjesavond begint met de Video van Sint…

DE SINTERKLAASTIJD

Ik zei het eerder deze week al op Insta, ik vind de sinterklaasperiode echt zo gezellig! En hoewel ik dacht dat er veel zou veranderen nu Aukje bij de grote mensen hoort, is het er eigenlijk alleen maar leuker op geworden. Heerlijk nu ze gezellig bij me in het complot zit, zo leuk! Uiteraard zitten we al de hele week voor de tv, met open mond naar het sinterklaasjournaal te kijken. Vanavond mogen de meisjes voor de eerste keer hun schoen zetten en ze hebben vanochtend in alle vroegte al het eerste chocolaatje uit hun sinterklaas-aftelkalender weten te peuteren. Want het aftellen is nu dan echt begonnen, het aftellen naar pakjesavond die ook wij zoals elk jaar weer beginnen met een gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas!

Video van Sint

VIDEO VAN SINT

Voor het zevende jaar op een rij beginnen wij dit jaar de pakjesavond weer met de video van Sint. De glunderende snoetjes van de kinderen als Sinterklaas ze persoonlijk aanspreekt en als ze hun eigen foto’s voorbij zien komen. En wat weet Sinterklaas veel over iedereen! De videoboodschap is niet alleen ontzettend leuk om te kijken met de kinderen, maar ook tijdens het maken heb ik elk jaar al plezier. Je kunt wel tot 10 mensen laten benoemen door Sinterklaas en de kinderen vinden het altijd hilarisch als Sinterklaas ook iets over bijvoorbeeld opa en oma zegt, zo leuk!

ZELF PERSONALISEREN

Video van Sint bestaat alweer 14 jaar en wat is het een succes! In een paar simpele stappen maak je zelf je eigen videoboodschap. Je kan dus een boodschap maken voor wel 10 personen, super leuk als je als verrassing ook opa of oma laat benoemen door de Sint. Vooral erg hilarisch voor de wat oudere kinderen. Je vult een compliment in, een lekkernij, een hobby en een opvoedtip (optioneel) en Sinterklaas zal overal iets leuks over zeggen. Verder kan je nog meerdere foto’s toevoegen die in de video terugkomen om het nog persoonlijker te maken. Glunderende kinderen gegarandeerd!

SINTERKLAAS EN SNOETJE DE HULPPIETENHOND

Ook dit jaar staat er weer een nieuw avontuur van Sint en zijn Pieten klaar, Sinterklaas en Snoetje de Hulppietenhond. Daarnaast kun je allerlei leuke extra’s bij de video bijbestellen, zoals liedjes, verhaaltjes, een speciale verjaardagsboodschap en een gesigneerde kaart met enveloppe uit Spanje. Je kunt kiezen of je de 14 minuten durende video wilt downloaden of op dvd wilt ontvangen en als laatste laat je Sinterklaas vertellen waar de cadeautjes liggen. En dan, dan kan pakjesavond 2022 beginnen!

WIN!

Wil jij deze gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas winnen? Waarin je tot wel 10 personen kunt laten benoemen door Sint? Laat dan in een reactie onder dit Facebookbericht weten dat je mee doet. Je kan meedoen met deze winactie tot en met 20 november. Op 21 november krijgen de twee winnaars persoonlijk bericht. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.